Moja Zelda (online)
Moderator: Moderatorzy
Moja Zelda (online)
Postanowiłem własny temat założyć żeby móc go stale śledzić i wogóle xD
Tak więc postanowiłęm napisać MMORPG z Linkiem
Żeby nikt mi nie mówił że rzucam słowa na wiatr to niedługo dam tutaj próbkę (wersję beta-alfa bla bla nie wiem jak to określić ze to bardzo wczesna wersja xD) zebyście pomogli mi testować.
PS: PiotrW już ze mną grał
tutaj coś dla ciekawskich
Tak więc postanowiłęm napisać MMORPG z Linkiem
Żeby nikt mi nie mówił że rzucam słowa na wiatr to niedługo dam tutaj próbkę (wersję beta-alfa bla bla nie wiem jak to określić ze to bardzo wczesna wersja xD) zebyście pomogli mi testować.
PS: PiotrW już ze mną grał
tutaj coś dla ciekawskich
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak podtwierdzić tę wiadomość. Zgadza się ta gra naprawdę działa i rzeczywiście grałem w nią razem z Pablo
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Gierka fajnie się prezentuje. Może dało by się jednak zmienić kolor włosów linka na blond? Nie przepadam za fioletowowłosym. Gra byłaby spełnieniem marzeń gdyby miała tile-sety i sprite'y z Minish Capa, ale na to chyba już za późno co? Życzę powodzenia w tworzeniu tej gry bo sam bardzo ucieszę się jak będę mógł w nią zagrać.
Włosy... hmm jest taki chłop co robi zelde OoT 2D, chłop ma nick Dampe.
Zrobił z Linka z Lttp Pieknęgo blądyna poprostu przrobione na bląd kudełki ma
Więc da się załatwić.
Co do grafy z MInisha... hmm... oczywiście mógłbym zmienić ale teraz to sporo pracy.
Jeśli więcej osób się za tym opowie to ok, zmienie z tym że... do minisha chyba nie ma goronów itd itp, a ja mam jeszcze w dalekich planach zrobić wybór rasy jaką się chce grać.
A tutaj to co właśnie przyszykowuje na próbke Ciekawe co to za miejsce ?
Zrobił z Linka z Lttp Pieknęgo blądyna poprostu przrobione na bląd kudełki ma
Więc da się załatwić.
Co do grafy z MInisha... hmm... oczywiście mógłbym zmienić ale teraz to sporo pracy.
Jeśli więcej osób się za tym opowie to ok, zmienie z tym że... do minisha chyba nie ma goronów itd itp, a ja mam jeszcze w dalekich planach zrobić wybór rasy jaką się chce grać.
A tutaj to co właśnie przyszykowuje na próbke Ciekawe co to za miejsce ?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
-
- Kokiri
Oto dlaczego po angielsku
http://z14.invisionfree.com/Ocarina_Of_ ... wtopic=707
(PS: To że teraz robie po angielsku wcale nie stoi na przeszkodzie by potem gre przetłumaczyć na polski i zorbić tak ze polacy będą grali z polską wersją a inni z inną, to w niczym przeszkadzac nie będzie )
EDIT
PS2: bym zapomaniał xD, Link jest już blądynem
http://z14.invisionfree.com/Ocarina_Of_ ... wtopic=707
(PS: To że teraz robie po angielsku wcale nie stoi na przeszkodzie by potem gre przetłumaczyć na polski i zorbić tak ze polacy będą grali z polską wersją a inni z inną, to w niczym przeszkadzac nie będzie )
EDIT
PS2: bym zapomaniał xD, Link jest już blądynem
Kiedy zamieścisz wersje beta? Niee mogę się doczekać porozwalać troche się w Zelda Online .... Robienie projektu doda ci siły byś mógł zrobić to! Dodam ten temat do ulubionych!
Niech trójmoc będzie z Pablo!
PS:
Jak to zrobiłeś? Wiem że cc++ ale.. NO POWIEDZ ! I UMIEŚĆ WRESZCIE WERSJE BETA:DDD
Niech trójmoc będzie z Pablo!
PS:
Jak to zrobiłeś? Wiem że cc++ ale.. NO POWIEDZ ! I UMIEŚĆ WRESZCIE WERSJE BETA:DDD
Kto wojuje mieczem, ten od niego zginie, a wiec Dark Link wkracza do akcji by wojowac mieczem innych!
a Właśnie ze nie w C++
Jak mam pisać gre to tylko w GMie po co mam się męczyć nad C++ jak moge se wziąć język przygotowany pod pisanie gry
PS: Zapomniałem dodać że wziąłem silnik który ktoś porzucił w bardzo wczesnej fazie i nazostawiał tam sporych bugów :/.
Ale troche zoptymalizowałem dorobiłem porobiłem i jest tyle ile widzicie
Silnik jest w GM i opiera się na 39.dll
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
Trzeba odświerzyć temat (sorka za double Post ale potrzebuje tego by innym pokazywało ze jest nowa wiadomosc w tym temacie)
Tu macie efekt wczorajszej pracy
http://rapidshare.de/files/36773739/ZO_trailer.rar
To nie gra ale myślę, że wam się spodoba
Jak mam pisać gre to tylko w GMie po co mam się męczyć nad C++ jak moge se wziąć język przygotowany pod pisanie gry
PS: Zapomniałem dodać że wziąłem silnik który ktoś porzucił w bardzo wczesnej fazie i nazostawiał tam sporych bugów :/.
Ale troche zoptymalizowałem dorobiłem porobiłem i jest tyle ile widzicie
Silnik jest w GM i opiera się na 39.dll
Trzeba odświerzyć temat (sorka za double Post ale potrzebuje tego by innym pokazywało ze jest nowa wiadomosc w tym temacie)
Tu macie efekt wczorajszej pracy
http://rapidshare.de/files/36773739/ZO_trailer.rar
To nie gra ale myślę, że wam się spodoba
Wow, super, mam nadzieję, że w finalnej wersji gra będzie super
Btw. Na jakim serverze będzie można grać?? Na jakimś w globalnej sieci, czy zrobisz swój pc na server (szczerze to nie polecam, ale...) ?
Pozdrawiam,
Mr.M
ehhh... jestes wielki "From fan to fans" - wielki cytat, a jaki mądry, nie?
Nie no, z niecierpliwością czekam na demo
Btw. Na jakim serverze będzie można grać?? Na jakimś w globalnej sieci, czy zrobisz swój pc na server (szczerze to nie polecam, ale...) ?
Pozdrawiam,
Mr.M
ehhh... jestes wielki "From fan to fans" - wielki cytat, a jaki mądry, nie?
Nie no, z niecierpliwością czekam na demo
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”