Nintendo vs .......
Moderator: Moderatorzy
No to są tępi... Na początku super bajer, a później gdy mózg wytrzeźwieje standard. Rozumiem, żeby kupić DS-a, ale nie tylko dla dotykowego ekranu... Rynek konsol zaczyna mnie wkurzać teraz NDS, PSP, później PS3, Nintendo Rev,(i X 360<najgorsza z szykujących się konsol). Kiedy ja mam to kupić?
8=============D
nie chodzi tylko o wczesniejsze wydanie ,ale oto że PSP przez to że ma większe "cyferki" ma też wiecej błędow a ja sie zgadzam z Sony ze sprzedarz PSP wzrosnie po 2-3 latach bo:
1.PSP będzie tańsze (niz po premierze i w bliskim terminie)
2.Będzie więcej gier takich jak np. Onimusha, Devil May Cry i inne wupasione produkcje od Capcom
3. PSP będzie miało więcej bajerów np;(Pleyboy SP)
A NDS będzie jak banan (czikita:)) środek będzie bardzo dobry ale skurke sie wyżuci i zgnije (metafoora taka)
[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 ]
Aaa... I zapomniałem dodac że nie będzie miało tych i irytujacych błędów
1.PSP będzie tańsze (niz po premierze i w bliskim terminie)
2.Będzie więcej gier takich jak np. Onimusha, Devil May Cry i inne wupasione produkcje od Capcom
3. PSP będzie miało więcej bajerów np;(Pleyboy SP)
A NDS będzie jak banan (czikita:)) środek będzie bardzo dobry ale skurke sie wyżuci i zgnije (metafoora taka)
[ Dodano: Sro 13 Lip, 2005 ]
Aaa... I zapomniałem dodac że nie będzie miało tych i irytujacych błędów
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
wedlug mnie to nie wiadomo co by robili tworcy gier i tych konsol calych jak np jakis ziomek jest fanem nintendo i ma wszystkie jego konsole wraz z pokazna iloscia gier to nie kupi nagle soniaka bo tam jest naprzyklad fajna gra
nie ma tu co porownywac NDS i PSP sa na swoj sposob dobre i maja swoich fanow bez wzgelu na wszystko kazda konsola ma swoj rodzaj guier mowie tu o seriach jak FF czy LoZ i to dla nich fani kupuja wybrane konsolki
mysle ze zrozumieliscie moj przekaz
nie ma tu co porownywac NDS i PSP sa na swoj sposob dobre i maja swoich fanow bez wzgelu na wszystko kazda konsola ma swoj rodzaj guier mowie tu o seriach jak FF czy LoZ i to dla nich fani kupuja wybrane konsolki
mysle ze zrozumieliscie moj przekaz
PSP najmocniejsza konsolka? Marzenia. Już od dawna istnieją o wiele silniejsze (dla przykładu Gizmondo). Czy owa konsolka odniosła sukces? Nie. Tak więc proszę aby nie przypisywać sukcesu konsoli pod jej parametry bo to typowe majaczenie fanboy'ów.
Onimusha, Devil May Cry i co tam jeszcze sibie wymyślicie- to już było! Powielane pomysły z konsol stacjonarnych. Taka Zelda (jak już się ukaże na NDS'a) odrazu je przebije swym nowatorstwem, innowacyjnością i pomysłami (z tego ta seria słynie), zaś dotykowy ekran odkrywa przed twórcami nowe horyzonty.
Na czas teraźniejszy pod względem line-up'u wygrywa Nintendo. Resident Evil, Final Fantasy III i wiele innych gier czyli Capcom, Square-Enix itd...- firmy, które były wymieniane i które Zero przypisał pod PSP...
Tak więc nie wiem czemu ma służyć ta propaganda anty-DS skoro nie została poparta żadnymi rzetelniejszymi faktami...
Onimusha, Devil May Cry i co tam jeszcze sibie wymyślicie- to już było! Powielane pomysły z konsol stacjonarnych. Taka Zelda (jak już się ukaże na NDS'a) odrazu je przebije swym nowatorstwem, innowacyjnością i pomysłami (z tego ta seria słynie), zaś dotykowy ekran odkrywa przed twórcami nowe horyzonty.
Na czas teraźniejszy pod względem line-up'u wygrywa Nintendo. Resident Evil, Final Fantasy III i wiele innych gier czyli Capcom, Square-Enix itd...- firmy, które były wymieniane i które Zero przypisał pod PSP...
Tak więc nie wiem czemu ma służyć ta propaganda anty-DS skoro nie została poparta żadnymi rzetelniejszymi faktami...