Ulubiona konsola current-gen

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 7 sierpnia 06, 01:53

No trzeba przyznać że pad od Gacka jest najwygodniejszy. Idealnie leży w dłoniach. Pad od PS2 też jest dobry ale ten od Gacka ma lepiej położoną gałke i krzyżaka. Na odwrót niż w PS2. Takie ustawienie jest według mnie wygodniejsze.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 7 sierpnia 06, 12:36

Dla mnie najlepszą konsolą jest X box-360, ale mam nadzjeje że jak wyjdzie Nintendo Wii to się moja wypowiedz zmieni
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 7 sierpnia 06, 13:04

A i jeszcze PS3 nie ma więc jeszcze twój światopogląd może się zmienić :wink:

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 7 sierpnia 06, 22:10

X kloc 360 miał juz niezby udany początek szczególnie ,ze konsola ma sporo błedów ,których raczej nowe next geny miec nie powinny,jednak nie odrzucam jej do konca jako straconą bo znajac the Billa ma swoje sposoby zeby uatrakcyjnic własna konsole choc osobiscie raczej ta konsola nie cieszy sie moją sympatią.Wydaje Mi sie,ze ogromne szanse na rynku bedzie miec Wii i Ps3 choc stawiam na przewage Wii za nowatorstwo i naprawde ciekawe pomysły które juz ciesza sie uznaniem graczy na świecie m.in Wii rzadzi w ankietach dotyczących next genów choc jeszcze wszystko moze sie zmienic i póki na rynek nie wejda wszystkie nowe konsole i pokazą co są warte,a raczej ukaza mozliwosci konsoli i przedewszystkim gry,które jakby nie patrzec są najważniejsze.Jeszcze troche trzeba czekac i zobaczy sie jak to bedzie....kto bedzie królował na rynku.....oby nowa konsola Nintendo doczekała sie swoich pięciu minut chwały.W koncu Wii will rock you 8)
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Damta
Goron
Goron

Postautor: Damta » 8 sierpnia 06, 19:58

Dziad mówi razem Razem RAZEM (Wii) ,oraz przyjaźń z batmanem (Gamecube).

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 8 sierpnia 06, 22:28

Gangsta pisze:X kloc 360 miał juz niezby udany początek szczególnie ,ze konsola ma sporo błedów ,których raczej nowe next geny miec nie powinny,jednak nie odrzucam jej do konca jako straconą bo znajac the Billa ma swoje sposoby zeby uatrakcyjnic własna konsole choc osobiscie raczej ta konsola nie cieszy sie moją sympatią.Wydaje Mi sie,ze ogromne szanse na rynku bedzie miec Wii i Ps3 choc stawiam na przewage Wii za nowatorstwo i naprawde ciekawe pomysły które juz ciesza sie uznaniem graczy na świecie m.in Wii rzadzi w ankietach dotyczących next genów choc jeszcze wszystko moze sie zmienic i póki na rynek nie wejda wszystkie nowe konsole i pokazą co są warte,a raczej ukaza mozliwosci konsoli i przedewszystkim gry,które jakby nie patrzec są najważniejsze.Jeszcze troche trzeba czekac i zobaczy sie jak to bedzie....kto bedzie królował na rynku.....oby nowa konsola Nintendo doczekała sie swoich pięciu minut chwały.W koncu Wii will rock you 8)

Wiesz w Polsce to na pewno będzie Wii rządzić ze względu na cenę i możliwości szybkiego przerobienia bo tu chodzi o kasę a wiadomo że Sony tanio nie odda PS3 ale patrząc na X360 można się nad nim zastanawiać gdyż cena tego sprzętu ma jeszcze polecieć w dół mna święta o 100 dolców więc :wink: no pomyśli się narazie Wii muszę kupić

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 sierpnia 06, 23:17

No tak rewolucja nareszcie konsola nintendo bedzie miała okazje przewyższyc sprzedażą,a moze i nawet popularnościa niepokonaną jak do tej pory konsole Sony.No tak wszystko na rynku konsol kreci sie wokół kasy,ale zauwaz,ze kasa to nie jedeyny czynnik,który moze swiadczyc czy dana konsola osiągnie sukces,czy tez nie.
Pomysl logicznie wiezysz,ze Sony tak łatwo odda inicjatywe Nintendo,skoro juz ładne pare lat pod względem popularnosci i sprzedaży jest górą na reszta konsol.
Na pierwszy rzut oka cena i bajery Wii przekonują spora ilosc graczy,ze ta konsola bedzie czołową mimo ,ze nawet nie wyszła na rynek i niewadomo jeszcze tak do konca co sie bedzie wtedy działo .Ja narazie staram sie byc neutralny ,bo wydaje mi sie ze Sony moze z czym wyskoczyc,a ma swoje sposoby które mogą zmienic sytuacje o 360 stopni.Nie przywiązuje zbytnio uwagi do konsoli The Billa mimo jego zagrywek raczej nie daje jakis kolosalnych szans X klockowi.Stawiam,ze na rynku rządzic beda Wii i Ps3.Microsoft wpadl ze swoim X'em na samym koncu nie spodziewanie w momencie w którym starzy wyjadacze mowa o firmie nintendo i Sony siedzieli juz w tym interesie ładnych pare lat.Widze Microsoft dobrze se radzi ze swoim systemem,ale od konsoli raczej niech sie trzymią zdala,wystarczy mi juz wiadoomosci kogo to Microsoft nie chciał przekupic. Ceny X360 spadaja,ale to nie zmieni faktu,ze raczej tej konsoli nie wrózy sie kolorowej przyszłosci,nie jestem jeszcze tego tak na 100% pewien,bo w tym ineresie wszystko moze sie zdarzyc.Trzeba troche poczekac az to wszystko sie rozkręci jak nowe next geny bedą se radzic.To co my tu piszemy to tylko nasze przypuszczenia w niedalekiej przyszłosci to moze inaczej wyglądac...choc nie musi...
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 17 lutego 07, 23:23

misiokmaster ma racje,Pad od gacka lezy najpeliej w dłoniach,Gacek jest mały i mozna go wszedzie zabrać i wszedzie upchnąć noi wyszło na nim duzo fajnych tyułów Nintendo(na gamerankings top 10 na Gc nie wykracza ponizej 92%).
Play i Xbox nie maja takich fajnych tytułów.

Awatar użytkownika
Fisior
Kokiri
Kokiri

Postautor: Fisior » 21 lutego 07, 08:35

Zgadzam się, pad do Gacka jest super, idealnie leży w dłoni i po kilku godzinach nie bolą ręce.

Moja ulubiona konsola current-gen? Nie ma takiej jednej, kocham japońskie klimaty, a tych dostarczyła mi zarówno PlayStation2 jak i GameCube. Xbox kompletnie mi nie pasuje. Jak chodzi o ilość wspaniałych gier to wygrywa PS2, za to Gacek wygrywa w kategorii "najukochańszy kawałek plastiku" :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 22 lutego 07, 22:01

Liczy sie jakośc a nie Ilość :P

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 5 maja 07, 14:18

Oczywiscie, ze Cubek. Nie dosc, ze Nintendo jest mi bliskie od 9 lat, to jeszcze fioletowy ma baaardzo fajne gry-Zeldy, Mario.... Genialne Smash Bros Melee :D Co ta gra robi z ludzmi! Z mojej spokojnej cioci wyciagnela morderczego diabla :twisted: Kto by pomyslal, ze gra z tak roznymi postaciami bedzie taka fajna. Nigdy nie bylam fanka PS2, byc moze kiedys sobie je kupie dla tych bardziej "artystycznych" gier.....Jakos nie kreci mnie romansidlo Final fantasy....no moze poza 7 czescia, ktora kiedys sobie sprawie na kompa ze wzgledu na cudowna postac Aeris i jej poswiecenie.... :cry: . Fioletowe rzadzi tak czy siak. :D
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 5 maja 07, 21:02

Niewiem czemu, ale ja poprostu nienawidze Playstation ! :evil: Nintendo było ze mną od 3-go roku życia, tak samo jak Zelda. Do końca życia będe tej konsolce wierny 8)

[ Dodano: Sob 05 Maj, 2007 ]
Chciałbym także dodać, że to nie Playstation zapoczątkowało Final Fantasy, tylko Nintendo :wink:. Final na Nintendo jakoś bardzieł mi się podobają niż na Playstation.
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 5 maja 07, 22:59

ja tez jakosz nienawidze Sony(choc mam ps2 ale to byl blad).
Moze dla tego ze nie lubie jak sony stawia niemal wylacznie na Grafe a Nintendo na genialnosc swoich seri i nowatorskie pomysly(Wii,NDS).

Co do FF to i tak najlepsze FF pojawily sie wlasnie na PS one.

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 5 maja 07, 23:08

Co do FF to i tak najlepsze FF pojawily sie wlasnie na PS one.

Khem, szóstka deklasuje wszystkie FFy z PS1 ;P

Ja tam staram się lubić wszystkie konsole, ale na GaCku gra mi się najlepiej ^^'

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 5 maja 07, 23:21

Z tym sie z toba zgodze :D

Wróć do „Konsole”