Wkurzający Nauczyciele którzy was uczą
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
a ja sie mega wkurzyłem na kolesia od muzyki. Ogólnie go lubię bo mam u niego 5 ale zrobił dzisiaj sprawdzian z tego czego jeszcze nie mieliśmy a raczej mielismy ale tylko 5 osób z klasy. On sie nie pofatyguje żeby coś wyjaśnić tylko robi ksero i daje do przepisania. Niestety robi tylko kilka kser i mamy sobie to niby przepisać. No, ale dał jakiejś omkłej po lekcji żeby skserowała dla caałej klasy a ona tego nie zrobiła. No ale co go to obchodzi. A pos prawdzianie takiego jednego kolesia spytał za gadanie (ze mną) z tematu który będzie za tydzień. Ostro ma na chacie chyba...
ja tam nie lubie pani od przyrody bo dała mi tylko 5 na koniec roku a na pierwszym półroczu miałem 5+.a pani od anglika jest super. raz paweł na angielskim(bo w sali informatycznej mamy) wszedł na www.gry.pl i se grał w gre a pani go przyłapała dopiero na końcu lekcji.he he. a jedna pani od polskiego mówi:
pani-a jak pani mówi musisz być ci.....
my-cho.!!!!
straszne.a pani od matmy jak dostaliśmy dziś sprawdziany i truje wszyscy(prawie) dostali to pani pozwoliła porwać sprawdziany i wyrzucić a michał wyrzucił 5 .
jest pani od plastyki co jak wczoraj mieliśmy coś ładnego narysować to Anime(FFX sie kłania )narysowałem i pani powiedziała:
pani-ojej. obyś takiego na wakacjach nie spotkał(pani sie śmieje)
może napisze coś o panie od infy?
pani-a jak pani mówi musisz być ci.....
my-cho.!!!!
straszne.a pani od matmy jak dostaliśmy dziś sprawdziany i truje wszyscy(prawie) dostali to pani pozwoliła porwać sprawdziany i wyrzucić a michał wyrzucił 5 .
jest pani od plastyki co jak wczoraj mieliśmy coś ładnego narysować to Anime(FFX sie kłania )narysowałem i pani powiedziała:
pani-ojej. obyś takiego na wakacjach nie spotkał(pani sie śmieje)
może napisze coś o panie od infy?
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
axxonnn pisze:ja tam nie lubie pani od przyrody bo dała mi tylko 5 na koniec roku a na pierwszym półroczu miałem 5+
Na świadectwie nie można dawać ocen "z plusem" albo "minusem", a poza tym jak można nie lubić nauczyciela dlatego, że dał ci "tylko" 5? Na 6 trzeba naprawdę zasłużyć. Ja bym mógł tak samo powiedzieć o nauczycielach z plastyki i muzyki. Z plastyki nie wiem jakim cudem mam 5 skoro te upośledzone dzieci, które nie potrafią malować/rysować mają 6, a z muzyki miałem na półrocze 6, cztery 6 cząstkowe i dwie 5 cząstkowe, a dała mi 5. 5 to bardzo dobra ocena jak sama nazwa wskazuje i nie żywię urazy do tych nauczycieli, ale jednak trochę mnie to irytuje. Mówiąc obiektywnie byłem z plastyki najlepszy w klasie i z muzyki też w czołówce, a tu taki wałek. Trochę płytkie to gadanie o ocenach, ale co tam .
Taka naprawdę zryta nauczycielka to baba od angielskiego, która odeszła w zeszłym roku. Dobrze wiedziała, że z angielskiego jestem dobry ale nie dawała mi ocen na jakie zasłużyłem. Najlepszy wał był na koniec roku. Ciągle sobie coś wkręcała i wzywała moich rodziców, że niby ja jestem jakiś niedobry niesamowicie i powtarzała, że mogłem mieć 6 tylko musiałbym się lepiej zachowywać i co? Dostałem 4 na koniec i wzorowe zachowanie od niej... WTF?
Brutalne, mi z muzyki i plastyki wychodzi lekką reka 6 i 6, ale z na informatyce jest pełny luz i brechta non stop przykład?? Prosze bardzo raz mielismy sprawdzina, na ktory oczywiście nikt sie nie przygotował, gdy wszyscy dostali jednyki(ja tez) wyskoczył z tekstem "Ale wy mi laski (miało byc łaski) nie robicie ze to przychodzicie", biedny rusek nie potrafi sie wysłowic..
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
Muzyka to według mnie najlepszy przedmiot. Nie wiem może to dlatego że tyle lat spędziłem na pianinie\keyboardzie ?
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Według mnie najgorszym nauczycielem jest nauczyciel od WOS, jego skośne oczka, i ten uśmieszek ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I na dodatek ubiera się jak nie powiem kto, jedna koszula przez cały rok XD
Teraz opowiem o potworze od Geografii, nie umie formułować pytań przez co są one nie zrozumiałe
Nie da się patrzeć jak je jabłko.
Baba od matmy, jedna z najbardziej strasznych potworów w całej szkole , ksywka "Mapet"
Ale ja ja lubię bo postawiłam mi 4 z matmy, a ja taki nygus XD
I na dodatek ubiera się jak nie powiem kto, jedna koszula przez cały rok XD
Teraz opowiem o potworze od Geografii, nie umie formułować pytań przez co są one nie zrozumiałe
Nie da się patrzeć jak je jabłko.
Baba od matmy, jedna z najbardziej strasznych potworów w całej szkole , ksywka "Mapet"
Ale ja ja lubię bo postawiłam mi 4 z matmy, a ja taki nygus XD