Ulubiona Zelda
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
-
- Kokiri
Na GC: Wind Waker (ta grafa, ta muza , te molziwości best zelda ever........jak narazie )
Na N64: Majora's Mask( patent z maskami transformującymi bardzo mi sie podobał , wogule pomysł z jakimi kolwiek maskami o specjalnych mozliwosciach byl super ....szkoda tylko ,że tak mało bossów bylo....ale za to jacy widowiskowi byli )
Na GBC: Oracle of Seasons(Generał Onox bardziej mi podszedł niż Veran....duh )
Na GBA: Minish Cap (w koncu jakis dzwiek posatci .....no i zajefajnie przedstawiona postac Vattiego )
Na Snesa: A Link to The Past(im wiecej bossów tym lepiej a tu ich było od groma )
Na Nesa: The Legend of Zelda ( bo w Adventures of Link nie grałem, ale biorąc pod uwage przestrogi pewnej osoby nawet nie zaczne )
Na N64: Majora's Mask( patent z maskami transformującymi bardzo mi sie podobał , wogule pomysł z jakimi kolwiek maskami o specjalnych mozliwosciach byl super ....szkoda tylko ,że tak mało bossów bylo....ale za to jacy widowiskowi byli )
Na GBC: Oracle of Seasons(Generał Onox bardziej mi podszedł niż Veran....duh )
Na GBA: Minish Cap (w koncu jakis dzwiek posatci .....no i zajefajnie przedstawiona postac Vattiego )
Na Snesa: A Link to The Past(im wiecej bossów tym lepiej a tu ich było od groma )
Na Nesa: The Legend of Zelda ( bo w Adventures of Link nie grałem, ale biorąc pod uwage przestrogi pewnej osoby nawet nie zaczne )
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.
Dla mnie te są najlepsze:
!1.THE LEGEND OF ZELDA OCARINA OF TIME
2.The Legend of Zelda Majora`s Mask
3.The Legend of Zelda Minish Cap
4.The Legend of Zelda Ocarina of Time Master Quest
Chociaż chciałbym zagrać w Wind Waker`a.
!1.THE LEGEND OF ZELDA OCARINA OF TIME
2.The Legend of Zelda Majora`s Mask
3.The Legend of Zelda Minish Cap
4.The Legend of Zelda Ocarina of Time Master Quest
Chociaż chciałbym zagrać w Wind Waker`a.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 06, 16:00 przez Mikau, łącznie zmieniany 1 raz.
1. OCARINA OF TIME!!!!!!!!!
2.Zelda na Pegasusa i Awakening na GBcolor są na tym samym miejscu . Trudno powiedzieć które lepsze a gorsze.
Powiem że moją 1 częścią była na GBcolor Zelda Awakening. Też miałem po niemiecku no i raczej nic nie czytałem tylko przechodziłem tak na "ślepo". Doszedłem do 2 świątyni i tam utkwiłem na duuuuużo lat . No ale raczej w życiu bym tego nie przeszedł gdyby nie te SOLUCJE na stronie!!!! 8)
A tak poza tym ja strasznie nienawidzę zelda adventure of link na pegasa!!!!! Po prostu nie rozumiem jak to się może podobać!!!!! Istne g***o!!!!!
2.Zelda na Pegasusa i Awakening na GBcolor są na tym samym miejscu . Trudno powiedzieć które lepsze a gorsze.
Powiem że moją 1 częścią była na GBcolor Zelda Awakening. Też miałem po niemiecku no i raczej nic nie czytałem tylko przechodziłem tak na "ślepo". Doszedłem do 2 świątyni i tam utkwiłem na duuuuużo lat . No ale raczej w życiu bym tego nie przeszedł gdyby nie te SOLUCJE na stronie!!!! 8)
A tak poza tym ja strasznie nienawidzę zelda adventure of link na pegasa!!!!! Po prostu nie rozumiem jak to się może podobać!!!!! Istne g***o!!!!!
Tak jak wcześniej pisałem OoT ale nie pisałem że nigdy nie miałem cierpliwości do MM i Zelda 1 w MM po Snow Head mi sie znudziło a Zelda1 to nawet nie przeszedłem 1st świątyni
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
- Dark Shadow
- Zora
właśnie, oot jest najlepsza 8)
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
- Link-Cristiano
- Kokiri
- kat_robert
- Goron