Co was wnerwia (oczywiście rzeczy związane z Zeldą)
Moderator: Moderatorzy
Co mnie wkurza? Nom po pierwsze to światynia wody z OoT. Po drugie też. Po trzecie byc moze też światynia wody. Dżizas ile ja na niej wycierpiałem! Arrr!
A no właśnie. Jeszcze jedno - przydałby się Zeldzie jakis rzosądny multiplayer (jakoś 4swords mnie nie przekonywuje...).
A no właśnie. Jeszcze jedno - przydałby się Zeldzie jakis rzosądny multiplayer (jakoś 4swords mnie nie przekonywuje...).
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Yes I'm back
Well I'm back in black!
No mnie to denerwuje przede wszystkim jedna rzecz: brak save'a choćby przed Bossem. Krew mnie zalewa jak w ALTTP muszę przechodzić całą lokację/dungeon by jeszcze raz spróbować swych sił z Bossem... Powinien być wprowadzony tryb save'a w każdym momencie (tzn. w ten sposób, by zaczynać w miejscu, gdzie postanowiliśmy zapisać grę). Mnie starczyłaby możliwość zapisania przed Bossem, ale oczywiście wersja z zapisywaniem, tzn. z rozpoczynaniem wszędzie byłaby lepsza.
Oto główna rzecz która mnie baaardzo denerwuje.
Co do w/w waszych opinii macie rację - w konkurencyjnym tytule - Golden Sun i Golden Sun The Lost Age (zresztą moje dwie ulubione gry, Zelda jest trzecia) poznajemy trochę bardziej niż w Zeldzie bohaterów. Lubię wiedzieć kim gram...
Oto główna rzecz która mnie baaardzo denerwuje.
Co do w/w waszych opinii macie rację - w konkurencyjnym tytule - Golden Sun i Golden Sun The Lost Age (zresztą moje dwie ulubione gry, Zelda jest trzecia) poznajemy trochę bardziej niż w Zeldzie bohaterów. Lubię wiedzieć kim gram...
Przecież Zelda jest łatwa... Po ci save w dowolnym momencie. Wystarczy się wyposażyć w duszki przed walką.
Jakby gra była za łatwa szybko by się nudziła... (popatrz na Megaman Zero Kocham tą grę mimo okrutnego poziomu trudności.
PS: Świątyna wydy jest wyjebista:) Potrzebny jest mózg, a nie tylko sprawne ręce:)
Jakby gra była za łatwa szybko by się nudziła... (popatrz na Megaman Zero Kocham tą grę mimo okrutnego poziomu trudności.
PS: Świątyna wydy jest wyjebista:) Potrzebny jest mózg, a nie tylko sprawne ręce:)
8=============D
Świątyna wydy jest wyjebista:) Potrzebny jest mózg, a nie tylko sprawne ręce:)
Otóż to!
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje my?li
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujno?ć forumowiczów
----------------------------
Lepsze jutro było wczoraj.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujno?ć forumowiczów
Tia... juz widzę jak używasz tam "musku". Zapewne na zachodniej solce jechałes i na tym się konczyło myślenie . A tak na serio, to IMHO nie trzeba tam było myśleć, lecz próbować metodą prób i błędów - jak nie w lewo to w prawo. Terry tak przechodził water templa i zrobił to 3 razy szybciej odemnie (ja przez ten czas robiłęm dokładne mapy całego templa z dopiskami - i - w - ogóle)
Well I'm back
Yes I'm back
Well I'm back in black!
Yes I'm back
Well I'm back in black!
mapy z dopiskami, ciekawa metoda... ja polegam na swojej pamieci, a to tez cwiczy
musk
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
Musk to item/materiał z FFX:)
W Zeldach solki używałem tylko w OoS i OoT(gdzie opchnąć maski). Teraz (prawie nigdy [wyj. MC - idiotyczna akcja), Musahi Samurai Legend - jeszcze głupsza)nie używam solucji.
W Zeldach solki używałem tylko w OoS i OoT(gdzie opchnąć maski). Teraz (prawie nigdy [wyj. MC - idiotyczna akcja), Musahi Samurai Legend - jeszcze głupsza)nie używam solucji.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 05, 01:37 przez Zero, łącznie zmieniany 1 raz.
8=============D
A mnie to .
Hmmm.. Zaczne, jestem zarejestrowany na kilku forach gdzie w zainteresowaniach piszę że interesuję się cyklem The Legend of Zelda.Chodzę sobie po necie (dostępny na gg) a tu nagle jakiś koleś pyta czy (ctat) "cy masz chaty (czyt:kody) do zeldy bo nemoge przejsc tej jeb***j gry ?!" Ja osobiście nigdynie uzywam kodów ,nie urzywłem i nie będe urzywał kodów w ogóle !!
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
Swiatynia wody rulez meczylem jom 2 tygodnie i rzucilem zelda!!Wrocilem i w 20 min jom przeszlem;]!Majora Rulez!prawie ukonczylem;] juz koncze ale nie chce mi sie wpinac dysku z gra do kompa bo nie ma miejsca na 3 twardy a mialem przeprowadzke do usa;] zamierzam gc kupic tak to emulatory rulez!!
Ma ktos skad skolowac rom do Wind Wokera;]?? na pc;]
Ma ktos skad skolowac rom do Wind Wokera;]?? na pc;]