ŚWIĄTYNIA WODY!!!

Moderator: Moderatorzy

Link_PL
Kokiri
Kokiri

ŚWIĄTYNIA WODY!!!

Postautor: Link_PL » 29 stycznia 06, 15:36

[shadow=red]nie wiem o co biega w swiatyni wody pomocy[/shadow][glow=black][/glow]

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 29 stycznia 06, 15:39

Dlaczego temat ma nazwe swiatynia lasu skoro jest o swiatyni wody?(już nazywa się poprawnie :wink: (chyba :D)/Mr.M O co biega. Pomysl. Najtrudniejsza swiatynia to jest. zajrzyj do solki albo cos.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 29 stycznia 06, 21:10

Nasuwa mi się odpowiedz : Trzeba ją przejść.
Jak bys oszacował mniej więcej w jakiej sytuaci się znajdujesz lub z czym masz kłopot
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 stycznia 06, 17:08

Pisałem juz jak ty masz problemy na poczatku gry to co bedzie jak bedziesz przechodzil swiątynie wody i sie sprawdzilo.Po drugie jak nie rozumiesz solki ktora jest na stronie to staraj sie pokombinowac.Zrozum ze nikt Ci nie napisze calej solki swiatyni wodyw przeciagu paru minut.Pomysl bo nie myslisz logicznie.Napisz dokladnie gdzie tkwi twoj problem i staraj sie napisac jak najwiecej na teamt twojego problemu tak aby kazdy mial w miare czytelny obraz gdzie tkwi twoj problem jarzysz??Pomysl tez czasem jaki piszesz temat bo jest zupelnie sprzeczny z trescia
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 30 stycznia 06, 18:23

A po za tym to jest taka swiatynia ze raczej niemozliwe jest jej pamietanie dokładnie. Ktos by musial przechodzic od nowa zeby ci pomuc. Musisz dokladnie grac z sloka jesli sam nie dajesz rady.
Co jest kurde?

slipfan
Kokiri
Kokiri

Postautor: slipfan » 20 lutego 06, 10:54

Słuchajcie, mam problem zagadką w świątyni lasu. Chodzi mi o puzzle, jest pięć klocków, cztery mają wizerunek duszka. Co z tym fantem zrobić? Gdy układam te klocki, jednego nie mogę dosunąć. HELP!!! Jeżeli można to prosiłbym o odpowiedź na maila: slipfan@o2.pl
thanx

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 21 lutego 06, 20:20

Nie no ten temat akurat bardzo pasuje do twojego problemu :lol: Mogles se zalozyc osobny temat :wink: Tam jest pare puzzli i w czym tkwi problem,jeden puzzel wogoole tam nie pasuje ,a cztery ukladasz wedlug obeznania.Looknij na sciane tam masz wizerunek i nastepnie wedlug niego masz poukladac te cztery klocki to nic trudnego :wink: a potem jak ulozysz to walczyc z duchem.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 4 kwietnia 06, 21:27

Nie wiedziałem że to takie trudne... :? :D :D
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”