Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
Skul Kid pisze:Mozliwe też że ten sekret można znaleść tylko na konsoli .....
NIE!! Nie mozliwe! Nie ma takiego czegos ze sekret jest mozliwy do odkrycia na konsoli... kto wymyslil ta glupia teorie o konsoli... rom to dokladnie TA SAMA gra co na konsoli pojmijcie to wkoncu. To ja wspominalem o zegarkach... ale wtedy odrzucili ta teorie tez szukalem tego przycisku. Ale wałek.. nigdzie go nie znalazłem :/
też racja ....
[ Dodano: Nie 12 Lut, 2006 ]
Ja nie sledze tematu od początu !!
[ Dodano: Nie 12 Lut, 2006 ]
pablo1517 pisze:Skul Kid pisze:Mozliwe też że ten sekret można znaleść tylko na konsoli .....
NIE!! Nie mozliwe! Nie ma takiego czegos ze sekret jest mozliwy do odkrycia na konsoli... kto wymyslil ta glupia teorie o konsoli... rom to dokladnie TA SAMA gra co na konsoli pojmijcie to wkoncu. To ja wspominalem o zegarkach... ale wtedy odrzucili ta teorie tez szukalem tego przycisku. Ale wałek.. nigdzie go nie znalazłem :/
Ja nie sledze tematu od początu !!
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
pablo1517 pisze: To ja wspominalem o zegarkach... ale wtedy odrzucili ta teorie tez szukalem tego przycisku. Ale wałek.. nigdzie go nie znalazłem :/
Pablo ty się nie denerwój bo wiem żeś to napisał . Chodziło mi o małe przypomnienie, bo później rozmowa zeszła na boczne tory, a chyba się zgadzamy że zegarki są najważniejsze . Chce też nawiązać do screenów które wczesniej umieściłeś (te z Temple of Light i sową uczącą Linka pieśni). Jak można zauwazyć Link ma tam 6 serduszek co przy założeniu że nie zbierał "ćwiartek" serduch to przeszedł trzy początkowe światynie. Ma też Okaryne czasu więc już Zelda opuściła zamek. Prawdopodobne jest również, że jeszcze do przeszłości się nie przenosił. Tak więc może po ucieczce Zeldy nie należy włazić do zamku tylko wybrać się na małą wycieczkę po Hyrule w poszukiwaniu sowy...
Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
-
- Kokiri
Przegladajac forum gamefaqs.com natrafilem na takie cus:
Wydaje mi sie to najbardziej prawdopodbna hipoteza nt. najwiekszego sekretu OOT.
Nintendo has been hinting from the start (especially in OoT) that Link and Zelda are brother and sister. This rules out any sane possibility of Link hooking up with Zelda, which is why is hasn't happened in a game yet. Just remember how Zelda says that the name "Link" is "vaguely familiar." That is also why there is no mention of a Queen of Hyrule--she is Link's mother and therefore the one that died when Link was an infant. This also explains why Link and Zelda have such a strong bond through the Triforce. I hope this has educated many of you to the point where I see no more "Link dating Zelda" scenarios.
Wydaje mi sie to najbardziej prawdopodbna hipoteza nt. najwiekszego sekretu OOT.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”