czy da sie grać we dwoje
Moderator: Moderatorzy
- kat_robert
- Goron
czy da sie grać we dwoje
Witam wydawało mi się, że w Zelde Four Sword na GBA można grać w 2, 3 lub 4 osoby, ale gdy próbuje odpalić gierkę na dwóch konsolach to za każdym razem wyskakuje błąd transferu. Kabel napewno jest ok bo Mario Kart działa. Coś mi strzeliło do głowy, że może da się grać tylko na 4 ale wątpie w to i dlatego Was pytam o zdanie. Będe wdzięczny za szybką odpowiedź...
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi
...i niekoniecznie sie myl?...
- kat_robert
- Goron
podłączone jest wszystko ok i kabel działa, bo jak pisałem marioi kart nie robi problemów. dowiedziałem się, że jeden cart może być z usa a drugi z Anglii i dlatego mogą być problemy, choć wydaje mi się, że wersja europejska zeldy to multi językowa... przynajmniej taką mam zelde MC... no nic, pokombinuje jeszcze troche nim, sie poddam...
ogni homo me guarda come fosse una testa de cazi
witam.problem tkwi w tym że trzeba miec 2 GB i 2 gry dla każdego po jednej jedna gra nie wystarczy. wiec nie pograsz sobie za bardzo.chyba że sie myle to mnie poprawcie ale czytałem już kilka razy na różnych stronach. polecam emu .problemy są z transferem ale jak śćiągniesz gre z zelda central to jest tam opisane jakie ustawienia wpisać za to podziekowania dla piotra w. jak pomogłem to sie ciesze
Wróć do „Legend of Zelda: The Four Swords”