The Legend of Zelda: Mystical Seed of Courage

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

The Legend of Zelda: Mystical Seed of Courage

Postautor: ganon » 29 kwietnia 12, 18:12

Nie wiedziałem czy dać do OOA czy OOS ale to bez różnicy. Zaczynamy temat. :D
Wiecie coś o tej nigdy nie wydanej 3 części cyklu Oracle? Kiedy było wspominane o tym na forum ale tylko w małym stopniu dlatego postanowiłem założyć temacik. xD
A może Nintendo wznowi projekt np: na 3DSa? Nie obraził bym się również jeśli kiedyś dali by roma do internetu. :D A wy co wiecie o MSoC(skrót od Mystical Seed of Courage? Znacie choć kilka rzeczy które miały się znaleźć w tej grze?

OK. Zapraszam do rozmowy. :D Może ożywimy trochę forum bo nowych tematów tu jak na lekarstwo. :( :cry:
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 30 kwietnia 12, 20:08

Kiedyś pisałem o tym. To trzecia część oracli która z powodów technicznych nie mogła zostać wydana. W sieci możesz znaleźć mapki z gotowych światów. Miały być dwa i miały być zmieniane pory dnia. Noc i dzień. Możesz znaleźć też mapki dungeonów. Kiedyś ktoś na zagranicznym forum podjął się uruchomienia roma i nawet mu się to udało. Widziałem filmik z kilku początkowych kroków linka. Koleś coś mówił o tym że potrzebuje pomocy i czasu. Sam proponowałem pomoc na forum tylko po to by wznowił pracę nad projektem. Miała się nazywać Oracle of hours... o ile to nie żart. Podejrzewam że nic z tego bo inaczej byśmy coś o tym wiedzieli. To tyle.
Mapki znajdziesz tu.
http://translate.google.pl/translate?hl ... FGB-GBC%2F zjedź na sam dół jest tam link.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 30 kwietnia 12, 23:41

Niech wznowi!!!
Chcę zagrać w tą grę!!! :D
Z powodów technicznych to znaczy jakich???
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 1 maja 12, 12:34

Możesz mu powiedzieć żeby wznowił.
To miały być trzy gry i to był problem. Jakbyś synchronizował 3 GBC do wymiany kodów np. ? Musieli wybrać 2. Jak by uruchomić trzecią to mogłaby być osobną grą. Szkoda że nikt nie wie jak taką grę uruchomić. W ogóle skąd wzięli te mapy?

[ Dodano: 2 Maj 12, 20:23 ]
A jeżeli chcesz się pobawić w projektanta gier to możesz sobie spróbować przerobić LA. Teoretycznie we wszystko hehe. Szukaj info o ZLADE. Do tego potrzebujesz roma LA. Chyba że nie masz oryginału to nie sciągaj.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”