Sekret numer 1.Master Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Sekret numer 1.Master Sword

Postautor: ganon » 12 stycznia 09, 18:52

Mam pytanie.Wczoraj przeszedłem grę The Legend of Zelda:Oracle of Seasons i chce grać na sekretach.Pierwszy sekret to Master Sword.A do tematu.Kiedy pojawia się w Oracle of Ages babcia która daje sekret do OOS?
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 27 czerwca 14, 07:41

Morze nokash będzie wiedział?
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 27 czerwca 14, 19:56

kacperk pisze:Morze nokash będzie wiedział?

Kolega patrzy na daty postów. I nie spamuje tyle odkopując nie potrzebnie stare posty.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 28 czerwca 14, 16:40

Trochę się nudzę.Napisałem 3 świątynię do master questa i nikt się niespostrzegł(oprócz Zero,który mi wdzięcznie podziękował)....:/:|
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 28 czerwca 14, 17:54

kacperk pisze:Trochę się nudzę.Napisałem 3 świątynię do master questa i nikt się niespostrzegł(oprócz Zero,który mi wdzięcznie podziękował)....:/:|

Bo Ty nie piszesz dla nas tylko dla wszystkich ludzi i nikt Ci dziękował nie będzie. To jest charytatywna robota ( nie wiem jak inaczej ją nazwać ) Napiszesz całą to zobaczymy co da się z tym zrobić.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 28 czerwca 14, 19:05

Nie chodzi mi o to że wszyscy mają mi za to dziękować,tylko że chcę napisać całą solkę lecz starzy zabrali mi płytkę i nie mogę jej na razie.Chodziło mi że on mi podziękował za jabu jabu belly.
Przepraszam za moją bezczelność i że napisałem to co napisałem.Więcej nie będę pisał w starycz tematach,chociaż nie wiem co to spam.Nie piszmy w tym temacie.
Pozdro.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 30 czerwca 14, 00:29

Nie odkopuj po prostu starych tematów, w których ktoś pyta o pomoc (takich jak np. ten) bo one już dawno się przedawniły i nic nie wnoszą. W innych tematach pisać możesz, byle z sensem.

Co do Twojego opisu Master Questa to jest napisany jednym ciągiem, nie ma spacji między zdaniami i są błędy ortograficzne. Na prawdę myślisz, że ktoś będzie chciał go czytać? Albo robisz coś porządnie albo wcale.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 30 czerwca 14, 08:18

Tak naprawdę nie mam pojęcia jak to się robi

Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”