Sekret numer 1.Master Sword
Moderator: Moderatorzy
Sekret numer 1.Master Sword
Mam pytanie.Wczoraj przeszedłem grę The Legend of Zelda:Oracle of Seasons i chce grać na sekretach.Pierwszy sekret to Master Sword.A do tematu.Kiedy pojawia się w Oracle of Ages babcia która daje sekret do OOS?
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
kacperk pisze:Trochę się nudzę.Napisałem 3 świątynię do master questa i nikt się niespostrzegł(oprócz Zero,który mi wdzięcznie podziękował)....:/:|
Bo Ty nie piszesz dla nas tylko dla wszystkich ludzi i nikt Ci dziękował nie będzie. To jest charytatywna robota ( nie wiem jak inaczej ją nazwać ) Napiszesz całą to zobaczymy co da się z tym zrobić.
Nie chodzi mi o to że wszyscy mają mi za to dziękować,tylko że chcę napisać całą solkę lecz starzy zabrali mi płytkę i nie mogę jej na razie.Chodziło mi że on mi podziękował za jabu jabu belly.
Przepraszam za moją bezczelność i że napisałem to co napisałem.Więcej nie będę pisał w starycz tematach,chociaż nie wiem co to spam.Nie piszmy w tym temacie.
Pozdro.
Przepraszam za moją bezczelność i że napisałem to co napisałem.Więcej nie będę pisał w starycz tematach,chociaż nie wiem co to spam.Nie piszmy w tym temacie.
Pozdro.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie odkopuj po prostu starych tematów, w których ktoś pyta o pomoc (takich jak np. ten) bo one już dawno się przedawniły i nic nie wnoszą. W innych tematach pisać możesz, byle z sensem.
Co do Twojego opisu Master Questa to jest napisany jednym ciągiem, nie ma spacji między zdaniami i są błędy ortograficzne. Na prawdę myślisz, że ktoś będzie chciał go czytać? Albo robisz coś porządnie albo wcale.
Co do Twojego opisu Master Questa to jest napisany jednym ciągiem, nie ma spacji między zdaniami i są błędy ortograficzne. Na prawdę myślisz, że ktoś będzie chciał go czytać? Albo robisz coś porządnie albo wcale.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”