Wiem,że był na to temat, pisałem, ale nikt nie odpowiadał. Info w tematach są fragmentaryczne i pomieszane. Niech jakiś master napisze czarno na białym, po kolei jak i co.
Takie pytanie.. wszystko ok, przeczytałem i po części rozumiem. Ale czy po przejściu OOS lub OOA na sekretach znów dostanie się kod końcowy, który można wpisać w drugiej części i dzięki niemu znowu będą jakieś bonusy?:)
Czytałem gdzieś tu na forum, że po przejściu dowolnej z części- na sekretach, nie ma czasu na save i mamy pełny end.
Czyli jedną przechodzę- OOS lub OOA, w drugiej wpisuję kod, który zdobyłem po przejściu gry i przechodzę drugą część, np. OOA oglądając na końcu pełne zakończenie tak? Rozgrywka jest taka sama jak bez kodu? W trakcie gry są jacyś ludzie co dają kody, ale kiedy, po przejściu gry tak?
Kody do Oracli. Jasno, czarno na białym.
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie chce mi się tego opisywać ale:
Tak. A tutaj masz video - 2 (pełne) zakończenie - przykład OoA - a na końcu jest kod.
Video: http://uk.youtube.com/watch?v=P8WELcUkLx0
Anmato pisze:Takie pytanie.. wszystko ok, przeczytałem i po części rozumiem. Ale czy po przejściu OOS lub OOA na sekretach znów dostanie się kod końcowy, który można wpisać w drugiej części i dzięki niemu znowu będą jakieś bonusy?:)
Tak. A tutaj masz video - 2 (pełne) zakończenie - przykład OoA - a na końcu jest kod.
Video: http://uk.youtube.com/watch?v=P8WELcUkLx0
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Jak dobrze pamiętam, to szło tak
Przechodzisz grę na normalu , dostajesz kod #1.
Wpisujesz go w bliźniaczej grze (OOA/OOS) , np. jak grałeś najpierw w Ages, to wpisujesz go w Seasons. Potem jak przejdziesz na sekretach Seasons to dostajesz kod, który wrzucasz do Ages, chyba Potem coś się jeszcze ciagnie, nie pamiętam przy którym razie (ja pozaliczałem obie na maxa po sekretach ) dostajesz jakby trochę inną fabułę, tj. ratujesz Zeldę dodatkowo i potem ona zostaje porwana chyba, ale też troche inaczej (na pierwszej grze na sekretach walczy się z Ganonem i Twinrova , Zelda jest porwana ale chyba wcześniej nie ma z nią interakcji) . Może się pomyliłem, bo po prostu dawno już nie grałem
Pozdrawiam.
Przechodzisz grę na normalu , dostajesz kod #1.
Wpisujesz go w bliźniaczej grze (OOA/OOS) , np. jak grałeś najpierw w Ages, to wpisujesz go w Seasons. Potem jak przejdziesz na sekretach Seasons to dostajesz kod, który wrzucasz do Ages, chyba Potem coś się jeszcze ciagnie, nie pamiętam przy którym razie (ja pozaliczałem obie na maxa po sekretach ) dostajesz jakby trochę inną fabułę, tj. ratujesz Zeldę dodatkowo i potem ona zostaje porwana chyba, ale też troche inaczej (na pierwszej grze na sekretach walczy się z Ganonem i Twinrova , Zelda jest porwana ale chyba wcześniej nie ma z nią interakcji) . Może się pomyliłem, bo po prostu dawno już nie grałem
Pozdrawiam.
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Seasons/Legend of Zelda Mystical Tree”