Nowy Super Smash Bros
Moderator: Moderatorzy
No powtarzam że to bardzo fajna wiadomość! Znowu zagrać Dr Mario, który mimo że mało się różnił od zwykłego Mario, to i tak był świetny(i rzucał pastylkami)! *.*
PS: Charizard jest zajebisty! <3 Szkoda trochę że jest osobną postać bo Pokemon Trainer był taki specjalny właśnie przez to że miał trzy pokemony! ;/
PS: Charizard jest zajebisty! <3 Szkoda trochę że jest osobną postać bo Pokemon Trainer był taki specjalny właśnie przez to że miał trzy pokemony! ;/
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na tej stronie można sobie podejrzeć wszystkie alternatywne kolory/skiny dla postaci.
http://www.gamnesia.com/news/every-alte ... CCMUUt5jG4
Link może przybrać wygląd Fierce Deity Linka z Majora's Mask (hmm... co to może oznaczać)
http://www.gamnesia.com/news/every-alte ... CCMUUt5jG4
Link może przybrać wygląd Fierce Deity Linka z Majora's Mask (hmm... co to może oznaczać)
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Z tego co wyczytałem wywalili trofeum Tharji z amerykańskiej wersji SSB3DS. Tharja to postać z Fire Emblem Awakening. Chyba jest zbyt hardkorowa dla hamburgerów. Nintendo ocenzurowało ją również w amerykańskim dodatku do FE:A
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Miałem opisać swoje wrażenia po spróbowaniu demka, ale tak się złożyło, że zrobię to dopiero teraz, znaczy po zagraniu w pełniaka. Może to i lepiej.
JEST MEGA!
Demko nie wzbudziło we mnie praktycznie żadnych emocji. Było dla mnie takie "meh.". Przenośny brawl? Niech będzie. Do Ultimy zawitałem dopiero wczoraj i wieczorem kiedy w końcu pojawiłem się w domu, przyssało mnie do konsoli... aż ta się rozładowała. Jest szybko, dynamicznie, sprawnie, klimatycznie, muzyka roxuje. 60 klatek na sekundę to czysta przyjemność, jest to bardzo odczuwalne, kiedy przesiądziemy się do starszych gier. Po powrocie do Soul Silver, nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że ta gra zwyczajnie klatkuje. A czy Link zyskał? Ciężko mi akurat powiedzieć, nie widzę jakoś dużej różnicy, co może świadczyć o tym jak bardzo lamię w tą grę...
Jeżeli mam się jednak przyczepić, to przede wszystkim do rosteru postaci. Tak naprawdę wszystko to mieliśmy w brawlu, a nowi zawodnicy nie są jakoś tacy WOW, jest ich nawet niedużo, a połowa to klony drugiej połowy. Szukałem informacji na temat ile tak naprawdę postaci będzie i (swego czasu) nie było nic tylko też cholerny przeciek. Nie mogłem w to uwierzyć. Nie chciałem w to uwierzyć. Japońska premiera jednak wyjaśniła mi co i jak...
No, kurna, ludzie. Znowu Jiglipuff? Srsly? Kto w ogóle gra tym dziadostwem? Ze strony już wcześniej zniknął, myślałem, że zastąpiono go Greninją, ale nieee, dajmy tego różowego leszcza. Dark Pit? R.O.B.? Duck Hunt? Kolejne takie same postaci z Fire Emblem? Dlaczego nikt nie wpadł na troszkę więcej gościnnych występów? Gra wygląda jakby to było Pokemon vs Zelda vs Mario. Taka różnorodność! Przecież Nintendo ostatnio zyskało sporo exów, jest Shulk, aż prosi się o pozostałych bohaterów Operation Rainfall. Od Capcomu przyszło aż dwóch nowych bohaterów? Gdzie jest Snake? Goddammit, Snake Eater przecież był na 3DSa! A Bayonetta? Nie? Ok...
Moje zboczenie zawodowe nie może przeżyć również brzydoty ekranu wyboru postaci. Tak to też jest jeden z powodów mojego przedpremierowego niedowierzania. Możecie mi rzucić, że smashe nigdy jakoś specjalnie estetyczne nie były. Oczywiście, całkowita racja. Jednak nie tego spodziewałem się, kiedy zobaczyłem aktualną stronę internetową. Ech...
Jak na przenośnego Brawla, gra jest jednak dość mała. Baaardzo szkoda, że nie dano nam znowu tego śmiesznego "story". Classic został dziwnie... udziwniony i bardzo skrócony. I naprawdę, nie mogę zmieniać sobie ilości żyć? Why?
Tyle pamiętam. Gra się mega zajebiście, jestem zadowolony. Również z nieśmiertelnika dołączanego w niektórych sklepach, na grafice wyglądał mega tandetnie. A tu miła niespodzianka. Będę chodził, aż go zniszczę doszczętnie.
Nie, nie czytałem waszych poprzednich postów, zrobię to później.
Wybiera się ktoś na warszawskie StreetPassynalia? Ja idę na 80% ;p. Akurat przyjeżdża do mnie brat, myślimy się przejść tam. Będzie turniej smashowy, kusi mnie, żeby wziąć udział. Z tego co wiem, będzie też Mada .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Miałem pytać czy ktoś tu już gra, ja jeszcze nie kupiłem.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ta część posiada w ogóle jakieś intro? To trochę śmieszne, że po świetnych wstępach do Melee i Brawl, w nowym Smashu niczego się nie dopatrzyłem...
Sprawdzał ktoś online? Podobno strasznie kuleje i klatkuje.
I jeszcze jedno wyjaśniło się dlaczego postacie Zelda/Sheik i Samus/ZSS występują oddzielnie - 3DS miał problem uciągnąć ich przemianę w czasie walki... na WiiU musieli zrobić to samo żeby obydwie wersje były równe.
Sprawdzał ktoś online? Podobno strasznie kuleje i klatkuje.
I jeszcze jedno wyjaśniło się dlaczego postacie Zelda/Sheik i Samus/ZSS występują oddzielnie - 3DS miał problem uciągnąć ich przemianę w czasie walki... na WiiU musieli zrobić to samo żeby obydwie wersje były równe.
K***a! I dlatego tak bardzo nie lubię SSB na 3DSa i posypałyby się niecenzuralne słowa w jej stronę! Dla mnie to 100% oczywiste że wersja na Wii U ją zgniecie(chociażby z dwóch powodów)
1. MULTIPLAYER PRZY JEDNEJ KONSOLI
Do tego jedt stworzona ta seria... Soory, ale żaden online nigdy nie wygra z takim multi!
2. STEROWANIE
Pad do Gacusia vs. Grzybek w 3DS? BITCH PLEASE! xD
1. MULTIPLAYER PRZY JEDNEJ KONSOLI
Do tego jedt stworzona ta seria... Soory, ale żaden online nigdy nie wygra z takim multi!
2. STEROWANIE
Pad do Gacusia vs. Grzybek w 3DS? BITCH PLEASE! xD
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak wydasz kase dodatkowo na zakup specjalnej przystawki GCN do WiiU to rzeczywiście.
Oprócz lepszej grafiki, kanapowego multi, gameplay pozostanie taki sam i nie będzie intra.
Oprócz lepszej grafiki, kanapowego multi, gameplay pozostanie taki sam i nie będzie intra.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ta część posiada w ogóle jakieś intro? To trochę śmieszne, że po świetnych wstępach do Melee i Brawl, w nowym Smashu niczego się nie dopatrzyłem...
Niestety, nic. Zamiast intra, jest tutorial. Osobiście, nawet to rozumiem. Smash 3DS jest tak jakby pierwszym smashem. To pierwszy smash, w którego zagra masa ludzi. W dodatku istnieje ograniczenie w postaci pojemności kartridża. Oczywiście, fajnie by było, gdyby jednak te intro było, ale jego brak nie jest jakoś wybitnie kaleczący samą rozgrywkę. Osobiście, zdziwię się, jeśli intra i czegoś w rodzaju fabuły nie bedzie na WiiU. W końcu obie wersje mają swoje ekskluzywne coś.
MasterLink pisze:Sprawdzał ktoś online? Podobno strasznie kuleje i klatkuje.
Nie. Nie zawsze. Niestety, raz działa bardzo płynnie, raz lagi omgdrama. Nie wiem czy to zależy od prędkość połączenia czy co.
Na streetpassynaliach dostałem w kość w turnieju ;p.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Będzie intro w wersji na Wii-U!! Nie takie epickie jak Melee czy Brawl, ale dobrze że, w ogóle jakieś jest:
http://www.gonintendo.com/s/240261-smas ... o-revealed
http://www.gonintendo.com/s/240261-smas ... o-revealed
Wróć do „Super Smash Bros. (3DS/Wii U)”