moje pytanie: skąd sie w LA brało bumerang?? pamietam ze kiedys jak gralem to juz w 3 dungeonie jechałem te "słoneczka" bumerangiem a teraz nie moge go znalezc moze mi ktos powiedziec gdzie go znajde?? a moze pomylilem sie i go w La nie ma?? (raczej jest :/ ) a moze jest w 5/6/7/8 dungeonie?? ktos powie gdzie go znajde??
ps. chyba wroce do zeldy niedlugo bede zorą xD
boomerang
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie pomyliłeś się, Boomerang w LA jest. Wysadź bombą ścianę na plaży, w grocie zobaczysz kola z którym będziesz musiał się wymienić (daj mu np. łopatę) - boomerang jest twój.
A tego to ja już nie wiem.
rafciopop pisze:ps. oO skąd ja mam te 2 warny?? :/
A tego to ja już nie wiem.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
A zdobyłeś Magic Rod? Tego kolesia nie ma tam od razu...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie możliwe jest byś w 3 dungeonie miał bumerang ponieważ niemożliwe jest dojście na tym etapie gry np. do wioski zwierząt gdzie akurat trzeba wymienić chyba miotłe i haczyk które należy wymienić by dokończyć sekwencję wymian, no chyba że grasz na emu i jedziesz na kodach. Zdobędziesz go dopiero gdy ukończysz sekwencję wymian. W tej grocie pojawi się kolo u którego wymienisz łopatę na bumerang, co tez bedziesz mógł zrobić powtrónie by odzyskać łopatę
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zero pisze:Nie Magic Rod, tylko Magnify Lens
No faktycznie mój błąd
Wróć do „Legend of Zelda: Link's Awakening DX/Legend of Zelda DX”