Legend of Zelda: Breath of the Wild
Moderator: Moderatorzy
Re: Legend of Zelda: Breath of the Wild
Opłaca, nie opłaca, ale w kulki lecą.
Jeżeli właściwie w ostatniej chwili wycofuje się z zapowiedzi wydania na konkretną konsole, a jeszcze wcześniej mydli się oczy opóźniając premierę, to dla mnie jest to niewiarygodna i nieprofesjonalna firma.
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo firma spadnie z poparciem.
Jeżeli właściwie w ostatniej chwili wycofuje się z zapowiedzi wydania na konkretną konsole, a jeszcze wcześniej mydli się oczy opóźniając premierę, to dla mnie jest to niewiarygodna i nieprofesjonalna firma.
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo firma spadnie z poparciem.
Nintendo nie na samej Zeldzie żyje.
Nie o to chodzi.
Na moje to o poparciu nic wiedzieć nie możesz. A no dlatego, że to jest gigantyczna firma z gigantycznymi pieniędzy oraz zasobami ludzkimi, a o siedzibach już nie wspomnę ("O kole od roweru już nie wspomnę) I gra nie powstaje w rok, tylko w parę lat, przeważnie Zeldy są produkowane w bardzo długich terminach czasowych. Do tego dochodzi nowa platforma, oraz inne problemy, o których zwykły fan może nie wiedzieć.
Nie zapominajmy że to jest jedynie marka, To nie jest robione z jakieś tam większej pasji. W pewnym momencie chodzi jedynie o pieniądze i to że ktoś się od nich odwróci i tak nic nie zmieni. W dni premiery zapewne i tak bardzo wiele osób ją kupi. I to będę na pewno ja
Ja się cieszę z samego faktu, że ta gra powstaje. Jest bardzo piękna. I też mi wiele rzeczy nie odpowiada. Np takie jak dziwne konsolę, które długo nie ciągną przez swoje dziwne technologię ale trzeba to zaakceptować. Niestety.
Nie zapominajmy że to jest jedynie marka, To nie jest robione z jakieś tam większej pasji. W pewnym momencie chodzi jedynie o pieniądze i to że ktoś się od nich odwróci i tak nic nie zmieni. W dni premiery zapewne i tak bardzo wiele osób ją kupi. I to będę na pewno ja
Ja się cieszę z samego faktu, że ta gra powstaje. Jest bardzo piękna. I też mi wiele rzeczy nie odpowiada. Np takie jak dziwne konsolę, które długo nie ciągną przez swoje dziwne technologię ale trzeba to zaakceptować. Niestety.
Każdy dureń wie że zrobienie gry zajmuje parę lat, np nad takim Skyward Sword nintendo pracowało od 2007. Fani dostali bardzo dobrą grę ale i tak było źle i były narzekania. Żeby tak nie było z Breath of the Wild
Tak Kacperk, poza tym to naprawdę fana odmiana dostać coś wiekowego i wolnego od błędów, oraz zaskakującego. Ponieważ, jest wiele gier, które są po prostu crapami. Star Wars Battlefront, Borderlands pre sequel, który mógłby być właściwie dodatkiem sprzedawanym po normalnej cenie.
O Assasinie nie wspominam ( ) Gta też jest wydawane co parę ładnych lat i nikt nie narzeka. Ja też znalazł bym coś w Zeldzie i marce N coś na czym mógłbym się skupić i narzekać ale nie ma sensu.
Może warto założyć nowy temat na stronce?
Tak aby sobie ponarzekać? Ja byłbym tam królem...
O Assasinie nie wspominam ( ) Gta też jest wydawane co parę ładnych lat i nikt nie narzeka. Ja też znalazł bym coś w Zeldzie i marce N coś na czym mógłbym się skupić i narzekać ale nie ma sensu.
Może warto założyć nowy temat na stronce?
Tak aby sobie ponarzekać? Ja byłbym tam królem...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Po tym zwiastunie szykuje się konkret, razem z nowym Mario
Nintendo odzyskuje formę.
https://www.youtube.com/watch?v=zw47_q9wbBE
Nintendo odzyskuje formę.
https://www.youtube.com/watch?v=zw47_q9wbBE
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Jaką formę odzyskuję? Jak narazie wszystko wskazuje że nie ucza się na swoich błędach. Konsola przed premierą a Oni dają raptem kilka gier na krzyż. JEżeli szybko cos z tym nie zrobią to będziemy mieli tylko Zeldę na premierę bo tych innych popierdółkowych gier nie liczę. Żadna zwyżka formy im nie pomoże wtedy. To co sie dzieje w tej chwili z Nintendo to balansowanie na cienkiej lini i albo mają cos w zanadrzu i sie bawią z klientami albo nic im juz nie pomoże i będzie to klapa wieksza niż z wiiu. Na pewno w Europie bo jak wiadomo w Japonii to będą się do tej konsoli modlić.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Chodzi mi oto, że nintedo pokazuje w końcu jakieś ambitniejsze tytuły jak Super Mario Odyssey. Wiem, że nie ma tego dużo, jest posucha i będzie jeszcze bardzo długo po premierze Switcha. Mają jeszcze długą drogę do tego co było kiedyś. Ważne też, że nie ma blokady regionalnej i że nie będą dyktować ci w co możesz grać i na co masz patrzeć wedle swojej durnej polityki bo ktoś coś sobie tak ubzdurał w swoim łbie. To jest mały krok w lepszą stronę.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ale lepszy krok byłby gdyby się Polską zainteresowali.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Obejrzałem trailery w innych językach i angielskie głosy brzmią przy innych chyba najgorzej. Mam nadzieję, że będzie opcja dual audio z japońskim dubem i angielskimi napisami.
Powoli pojawiają się jakieś tytuły więc chyba nie będzie tak najgorzej...
Nie tak źle? Ruski będą mieli nową Zeldę w swoim języku. Polska jest zjebana
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Czasem się z tego nawet cieszę. Nie ma też własnych ratingów i nie ma takich sytuacji jak np ze spieprzonymi australijskimi systemami oceniania gdzie banują gry które im się nie podobajom :/ Przez ten ich zj*** system oceniania nowa Zelda: Breath of the Wild będzie mieć tam łatkę Mature.
Już wolę mature niż Everyone czy 7. Bo Zelda przez to wypada na dziecinną gierkę.
Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”