Bugi - nie za dużo?
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Bugi - nie za dużo?
Właśnie sobie masteruję OoT3D. Zacząłem od złotych skulltul. Jestem dumny bo sam znalazłem ich aż 80, jak nigdy do tej pory. Żeby odnaleźć resztę skorzystałem z poradników i... wciąż brakuje mi 4 sztuk!
Czy ta zelda nie jest przypadkiem bardziej zabugowana niż miała być? Pamiętam jak twórcy przenieśli grę razem ze wszystkimi błędami bo mysleli że to będzie fun. A mnie do śmiechu nie jest.
Taki przykład - Pamiętam, że na ranczu na oknie była skulltula. W poradnikach też jest. Ale jej tam nie było i wciąż nie ma. Nie przypominam sobie, abym ją utłukł.
Czy ktoś miał podobne problemy?
Czy ta zelda nie jest przypadkiem bardziej zabugowana niż miała być? Pamiętam jak twórcy przenieśli grę razem ze wszystkimi błędami bo mysleli że to będzie fun. A mnie do śmiechu nie jest.
Taki przykład - Pamiętam, że na ranczu na oknie była skulltula. W poradnikach też jest. Ale jej tam nie było i wciąż nie ma. Nie przypominam sobie, abym ją utłukł.
Czy ktoś miał podobne problemy?
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Trafiłem na kolejny problem. Ale już nie pierwszy raz.
W wersji Master Quest mam problem ze strachem na wróble. Nie pojawia się. Po prostu. Wcześniej miałem problem z nim w Świątynii Ognia. Olałem to, bo już miałem duży klucz, a jedynie zwiedzałem świątynię żeby ją wymaksować. Jednak teraz jestem w tej pustynnej świątyni i chyba bez niego sobie nie poradzę.
http://www.youtube.com/watch?v=wQTVVK8L ... EEF28563F3
Fragment od 7:20. No nie pojawia się.
Chyba że jest inna metoda na przejście tego? Wybaczcie, ale już zgłupiałem.
W wersji Master Quest mam problem ze strachem na wróble. Nie pojawia się. Po prostu. Wcześniej miałem problem z nim w Świątynii Ognia. Olałem to, bo już miałem duży klucz, a jedynie zwiedzałem świątynię żeby ją wymaksować. Jednak teraz jestem w tej pustynnej świątyni i chyba bez niego sobie nie poradzę.
http://www.youtube.com/watch?v=wQTVVK8L ... EEF28563F3
Fragment od 7:20. No nie pojawia się.
Chyba że jest inna metoda na przejście tego? Wybaczcie, ale już zgłupiałem.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Prawdopodobnie ma masz tej piosenki. Idź jeszcze raz do stracha na wróble w Lake Hylia.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Zle stoisz pewnie w zwyklym oot na n64 tez tak bylo. A swiatynia ducha nie wymagala na n64 stracha na wroble
http://retroage.net - najlepszy serwis o retrograniu.
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ogarnąłem ten syf ze strachami. Miałem tą pieśń, ale jeszcze nie aktywowałem jej jako dorosły. Teraz wszystko ładnie.
No i przy okazji znalazłem jeszcze jedną skulltulę u goronów. Tym samym, na mapie mam już wszędzie znaczki złotej skulltuli, a wciąż brakuje mi 3. Po przeanalizowaniu (ponownym) mapy i ich kryjówek, nie wiem już co się dzieje. Chyba się poddaję.
No i przy okazji znalazłem jeszcze jedną skulltulę u goronów. Tym samym, na mapie mam już wszędzie znaczki złotej skulltuli, a wciąż brakuje mi 3. Po przeanalizowaniu (ponownym) mapy i ich kryjówek, nie wiem już co się dzieje. Chyba się poddaję.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D”