Legend of Zelda: Skyward Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 13 czerwca 10, 16:03

A gdzie zostalo potwierdzone i jesli mozna prosic o linka?

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 czerwca 10, 16:11

Mada12 pisze:A gdzie zostalo potwierdzone

http://www.zeldainformer.com/2010/06/br ... firmed.php
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 13 czerwca 10, 16:40

up Dzieki
Gosciu sie troche glupio tlumaczyl i mial lekka zgahe jak zobaczyl to juz na paru stronach. W sumie nie wiem jak o tym myslec... narazie sie nie ekscytuje, poczekam na E3 jednak...

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 13 czerwca 10, 16:42

Epoka lodowcowa w Hyrule.
Każdy dungeon będzie zimowy XD.
Śmierć zabija.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 czerwca 10, 17:16

Jeszcze brak podtytułu o czymś świadczy. Czy n jest na tyle leniwe żeby go nie dać? Jednak czekam do E3 na oficjalne info.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
piotrek94
Zora
Zora

Postautor: piotrek94 » 13 czerwca 10, 18:53

jak wcześniej mówiłem pod news-em, gra tak świetna że nie da się jej opisać :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 13 czerwca 10, 19:08

piotrek94, o której grze mówisz? Nowej Zeldy jeszcze nie ma przecież.

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 13 czerwca 10, 19:50

Amek pisze:piotrek94, o której grze mówisz? Nowej Zeldy jeszcze nie ma przecież.

Chodziło mu o to, że gra jest tak olbrzymia i doskonała, że brak słów by ją opisać nawet w podtytule, dlatego go nie ma

jak wcześniej mówiłem pod news-em, gra tak świetna że nie da się jej opisać

Brak podtytułu to był by ogromny minus który świadczył by o wyjątkowym Lenistwie Nintendo. Jeśli to jest Prequel wszystkich prequeli, to rozumiem brak podtytułu, ale wtedy będziemy mieli dwie gry o takim samym tytule, The Legend of Zelda na NES'a i The Legend of Zelda na Wii. A to jest dziwactwo na poziomie niektórych producentów filmowych. Legend of Zelda - początek początków, chcą podkreślić że to pierwsza prequel i że to pierwsza Zelda w chronologii, niech ją nazwą Hyrule Fantasy. Bo tak sie nazywała LoZ (NES) w Japonii. Albo niech pójdą za duchem czasu i poprostu dadzą "The Legend of Zelda: The Beginning" albo "Orgins", wszyscy teraz tak robią, lolz.
A tak poza tym... podtytuł zawsze zawiera nazwę jakiegoś ważnego w grze elementu/postaci/przedmiotu. Nikt mi nie wmówi, że w tej nowej Zeldzie nie ma czegoś takiego.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 10, 19:55 przez Mary1517, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 13 czerwca 10, 19:50

piotrek94 pisze:jak wcześniej mówiłem pod news-em, gra tak świetna że nie da się jej opisać

Amek pisze:piotrek94, o której grze mówisz? Nowej Zeldy jeszcze nie ma przecież.

No wlasnie, jeszcze jej nie ma wiec sie nie da jej opisac :D

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 czerwca 10, 21:05

Mary1517 pisze:The Legend of Zelda na NES'a i The Legend of Zelda na Wii.

Zakładając że nazwaliby tą część The Legend of Zelda Wii (tak jak np. Mario Kart Wii, New Super Mario Bros Wii itd) to już byłaby mała różnica, ale nadal... bez podtytułu? Nawet CD-I-II-III go miały.
Obrazek

Awatar użytkownika
Armis
Goron
Goron

Postautor: Armis » 13 czerwca 10, 21:14

Jest takie powiedzenie że w raz ze wzrostem jedzenia rośnie apetyt :p wiec jak widzicie nawet ten temat ruszył z kopyta. Jednakże podtytuł "Wii" czy "Origins" jest raczej nie w stylu Zeldy, może będzie a może nie, nie ma co o tym gdybać to nie zależne od nas, a co będzie to będzie. :D

Awatar użytkownika
piotrek94
Zora
Zora

Postautor: piotrek94 » 13 czerwca 10, 21:22

:arrow: 1 może to taki chwyt marketingowy skierowany do ludzi nieznających zeldy

np. osoba taka w sklepie typu empik szuka czegoś ciekawego i słyszała co nieco że to dobra gra ale może przestraszyć się podtytułem i jego tematyką np ten prorok światła czy twilight princess

:arrow: 2 a może ludzie pracujący nad zeldą pracują w takim dużym pośpiechu by zdążyć przed wydaniem następcy wii że jeszcze nie pomyśleli nad podtytułem

:lol: mimo wszysto uważam że N poradzi sobie dobrze 3DS i zelda jeszcze poszerzą i pogłębią przepaść między konkurentami
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 czerwca 10, 21:49

@up

Te przykłady są wręcz niedorzeczne.
Obrazek

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 14 czerwca 10, 05:53

Podtytuł musi być..... Po prostu może na razie nie chcą go podać, a później zmienią zdanie i podtytuł się znajdzie - jak już będą mogli ujawnić coś tak mocno spoilerycznego :D
Jakbyśmy znali podtytuł, to byśmy sporo więcej wiedzieli... Bo one wiele zdradzają.
A tak teraz wiemy tyle co nic.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 14 czerwca 10, 12:27

Właśnie wpadłem na genialny pomysł!
Jeżeli ta część ma się dziać pare wieków przed OoT, to.. Prawdopodobnie dowiemy się czegoś więcej o rasie Sheikah! Nie wiem jak was, ale mnie zawsze ciekawiły jakieś informację na ich temat.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 10, 16:16 przez Amek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”