Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
Ale po co? Zelda nie jest erpegiem i takie pierdoły są w niej zbędne. Voice-acting oraz muzyka orkiestrowa byłyby miłym zaskoczeniem i pokazały by, że seria nie stoi w miejscu pod względem technicznym. Grafika jest chyba najmniej istotna, byle trzymała jakiś poziom. Chętnie bym zobaczył coś na wzór Wind Wakera, ale sądząc po ujawnionym arcie nie ma na to najmniejszych szans. Właściwie to jakoś specjalnie się nawet nie napalam na tę grę, wolę handheldowe Zeldy, nawet za TP się jeszcze nie wziąłem.Kruppol pisze:Tak ale rozmowa może być jak np. we Wiedźminie. Wybierasz co ma powiedzieć:
8=============D
Muzyka grana przez orkiestrę w takiej grze jest niezbędna.Wydaje mi się że na to jest większa szansa niż na Voice-Acting.A co do grafiki to mam nadzieje że nie będzie podobnej do tej w WW bo wolę jednak poważną serię.Chyba że była by w stylu identycznym jak w Prince of Persia z 2008 roku.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Dla mnie może w dalszym ciągu nie być podkładanych głosów, ale jak by było dobrze zrobione, to spoko
Muzyka w lepszej jakości... i w ogóle lepsza, ta z TP to szczyt mdłości (jedynie fajne są odnowione kawałki z OoT... ale czy o taką fajność chodzi?)
BTW: OMG GRA O LINKU Z OOT A JA W NIĄ NIE ZAGRAM NARAZIE.
To przykre
ale spoko, dobrze, że będzie - i jeśli będzie dobra ;D
Muzyka w lepszej jakości... i w ogóle lepsza, ta z TP to szczyt mdłości (jedynie fajne są odnowione kawałki z OoT... ale czy o taką fajność chodzi?)
BTW: OMG GRA O LINKU Z OOT A JA W NIĄ NIE ZAGRAM NARAZIE.
To przykre
ale spoko, dobrze, że będzie - i jeśli będzie dobra ;D
She's got everything I need, pharmacy keys
Trochę reklamy nie zaszkodzi
http://www.konsolowiec.pl/?p=8800
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Jest ciekawie...
Kurcze, ale ja naprawde chcialabym, zeby to byl sequel sequela OoT
Nie przesadzalabym z ta najlepsza gra ever...
TP jest dobra, ale nic wiecej - w Zeldy na DSa nie gralam, ale slyszalam, ze sa srednie...
Ale nawet patrzac na sama TP ciezko spodziewac sie rewelacji.
Pewnie, moze nowa Zelda bedzie super, ale narazie nic nie wiemy.
Hype, hype~~
Kurcze, ale ja naprawde chcialabym, zeby to byl sequel sequela OoT
Nie przesadzalabym z ta najlepsza gra ever...
TP jest dobra, ale nic wiecej - w Zeldy na DSa nie gralam, ale slyszalam, ze sa srednie...
Ale nawet patrzac na sama TP ciezko spodziewac sie rewelacji.
Pewnie, moze nowa Zelda bedzie super, ale narazie nic nie wiemy.
Hype, hype~~
She's got everything I need, pharmacy keys
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
News na stronie głównej panowie, to może być ciekawe.
Hype sie udziela? już nie długo! Ja tez sie juz nie moge doczekać wtorku
Bez oczywiście krytykowania kogokolwiek, ale trochę slaby news, średnie tłumaczenie, poobcinane sporo.
Hype sie udziela? już nie długo! Ja tez sie juz nie moge doczekać wtorku
lukaszSA pisze:Trochę reklamy nie zaszkodzi
Bez oczywiście krytykowania kogokolwiek, ale trochę slaby news, średnie tłumaczenie, poobcinane sporo.
lukaszSA pisze:Trochę reklamy nie zaszkodzi
Zostawiłem tylko konkrety, bo od szczegółów to są strony o Zeldzie A poza tym to tylko plotki. Choć mam nadzieję, że są prawdziwe.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 10, 10:58 przez lukaszSA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
lukaszSA pisze:Zostawiłem tylko konkrety, bo od szczegółów to są strony o Zeldzie A poza tym to tylko plotki. Choć mam nadzieję, że są prawdziwe.
To ty pisałeś? jesteś redaktorem na takim sporym portalu? Szacunek ziom xD
Wiecie, ja wpadłam na taki mały pomysł, ale ktoś mi musi pomóc sie do tego zabrać xD Jak już będzie E3 i przede wszystkim jak już będzie konferencja prasowa niny, to (zwłaszcza dla nie za dobrze znających angielski użytkowników) fajnie było by prowadzić Live blog, jak tylko wyskoczy jakiś nowy news o Zeldzie to szybko sie go tam upcha, ja moge nawet jako tako całą konfe niny relacjonować w takim live blogu i potem na koniec dnia wszystko zebrać w całość i dac jednego dużego newsa na strone bo po co pisać 10 newsów dziennie. Ja chętnie coś takiego zrobie... ale nie wiem skąd Live bloga wsiąść xD Mam swoje konto Twitter ale czy twitter sie nadaje, lepiej coś w Javie, żeby śledzący niemusieli tego odświerzać co 5 sekund. Co mi polecicie?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wczorajsze przecieki to jednak prawda, zostało to dzisiaj potwierdzone.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”