Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
piotrek94 pisze:Vitality sensor świetnie sprawdził by się w Silent hill-u lub Eternal Darkness no i MOŻE w TLoZ
I tak bym tego nie kupiła. Jeszcze więcej plastikowego badziewia do kurzenia sie w pudełku na akcesoria do konsol.
Ganon: Vitality Sensor to jest takie urządzonko co Nina pokazała na zeszłorocznym E3 (to było rok temu, dobrze mówię?). Przyrządzik wygląda prototypowo tak: http://www.erwinvanlun.com/images/uploa ... Sensor.jpg
To taka klamerka, łączy sie z Wiilotem przez ten sam port co Nunchuk, jak sie do niej wsadzi palec to podobno potrafi mierzyć różne parametry twojego organizmu przede wszystkim puls. Na podstawie pulsu człowieka dużo można określić np. poziom stresu, strachu czy innych takich. Nikt nie wie jak to urządzenie działa naprawdę, pokażą je na tegorocznym E3 wraz z jakimś softwarem co by je obsługiwało.
Iwata rok temu na E3 gadał o tym przez dobre 10 minut ale z tej jego gadaniny to ja szczerze mówiąc mało zawsze wiem xD Japończycy i ten ich angielski
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jaki sceptycyzm do nowego gadżetu nintendo, zresztą tak samo było z WM+.
Jeśli chodzi o VS to nie pokazali jeszcze NIC - mogą jeszcze to zmienić - lub pokazali dopiero pierwszą część, lub jego wczesną wersję. Z wypowiedzi wynika, że będzie to ciekawa koncepcja. A jak go zastosują w kombinacji Wiimote + Nunchuck to już ich problem. I gdyby nie chcieli użyć VS w nowej LoZ nie mówiliby o tym. Nintendo już zadba o to żeby wcisnąć VS swoim klientom, tak jak to zrobiło z WM+.
Z tego co mówili jest zupełnie na odwrót. ; )
Jeśli chodzi o VS to nie pokazali jeszcze NIC - mogą jeszcze to zmienić - lub pokazali dopiero pierwszą część, lub jego wczesną wersję. Z wypowiedzi wynika, że będzie to ciekawa koncepcja. A jak go zastosują w kombinacji Wiimote + Nunchuck to już ich problem. I gdyby nie chcieli użyć VS w nowej LoZ nie mówiliby o tym. Nintendo już zadba o to żeby wcisnąć VS swoim klientom, tak jak to zrobiło z WM+.
Słyszałem że to ma działać tak że im bardziej się podczas gry denerwujemy tym jest łatwiejsza.
Z tego co mówili jest zupełnie na odwrót. ; )
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
1 listopada?No ładnie.Czyli Nintendo zależy żeby jednak ta Zelda ukazała się już w tym roku.Moim zdaniem bardzo słusznie że akurat 1 listopada bo tak właściwie to ile już czekaliśmy na tą Zelde.5 lat jak nie lepiej.Wydaję mi się że gdy pokażą jakieś materiały na temat nowej Zeldy na Wii to już się od tego trailera do ostatecznego projektu chyba dużo się nie zmieni. Jeszcze bardzo możliwe że na Tokio Game Show coś pokażą.Ja do E3 i trzymam kciuki za Big N.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Mam pytanko.Czemu wytłuszczyłeś Monster Hunter Tri.Możecie nie wiedzieć ale te Monster Hunter Tri dostało 40/40 w Famitsu.Wiedzieliście?
Ja też bym jeszcze poczekał gdyby okazało się że gra będzie jeszcze lepsza.
piotrek94 pisze:Ja bym spkojnie poczekał jeszcze z rok na Zelde jeśli sprawiło by to że gra była by jeszcze lepsza
Ja też bym jeszcze poczekał gdyby okazało się że gra będzie jeszcze lepsza.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Ja ostatnio zauważyłam, ze Nintendo trochę zmieniło swoją politykę co do ujawniania nowych mających wyjść dopiero gier. Teraz wolą opóźnić podanie pierwszych screenów i trailerów tak by nie było to jakoś drastycznie oddalone od daty premiery, co najwyżej rok. I w sumie unikają przy tym tych wszystkich jadek od fanów w stylu "imo beta było lepsze". Wolą ujawnić projekt i pokazać trailer na rok przed premierą niż 2/3 lata i potem wypuścić grę co w ogóle go nie przypomina (jak a choćby Twilight Princess, taki przykład). Jak na e3 pokażą pierwszy trailer i screeny, to możemy być pewni że ta Zelda wyjdzie NAJPÓŹNIEJ w pierwszym kwartale 2011 roku. Ja przypuszczam że premiera będzie na przełomie listopada z grudniem, jak większość Zeld.
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”