1. Chodzi mi o dużą skrzynię w Tower of spirit na piętrze 4. Są tam płomienie a za płomieniami bloki do rozwalenia bombą. Link przez płomienie nie przejdzie a przez bloki nie przejdzie phantom a za blokami jest właśnie ta skrzynia. jwk tam dojść.
2. Gdzie znajduje się to miejsce. Na której stacji?pierwsze zdjęcie
HELP CENTER (ST)
Moderator: Moderatorzy
HELP CENTER (ST)
Ostatnio zmieniony 16 listopada 10, 16:10 przez nokash, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
nokash pisze:1. Chodzi mi o dużą skrzynię w Tower of spirit na piętrze 4. Są tam płomienie a za płomieniami bloki do rozwalenia bombą.
W którym miejscu dokładnie tzn. które to wejście do Tower of Spirits? (trochę dawno grałem). Na 4 piętrze nie widzę żadnej skrzyni.
nokash pisze:2. Gdzie znajduje się to miejsce. Na której stacji?pierwsze zdjęcie
Za Hyrule Castle, wysadzamy ścianę bombą.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Już wiem o które miejsce chodzi:
Będąc na 4 piętrze w miejscu (dolny prawy róg ekranu) przed przepaścią, użyj przedmiotu, który wytwarza wir powietrza, skieruj wir na Phantoma i wceluj go na przycisk po drugiej stronie. Wtedy zapali się pochodnia. Użyj boomerangu i zapal 2 pochodnię. Otworzy się most. Potem daj Phantomowi bombę i skieruj go w miejsce gdzie są bloki, a Phantom rozwali je bombą. Potem skieruj Phanthoma na drugi przycisk za blokami, który wyłączy płomienie.
Będąc na 4 piętrze w miejscu (dolny prawy róg ekranu) przed przepaścią, użyj przedmiotu, który wytwarza wir powietrza, skieruj wir na Phantoma i wceluj go na przycisk po drugiej stronie. Wtedy zapali się pochodnia. Użyj boomerangu i zapal 2 pochodnię. Otworzy się most. Potem daj Phantomowi bombę i skieruj go w miejsce gdzie są bloki, a Phantom rozwali je bombą. Potem skieruj Phanthoma na drugi przycisk za blokami, który wyłączy płomienie.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Zaskoczyłeś mnie. Wpadłem na pomysł z bombą i próbowałem go ale phantom nie zdąrza dojść do bloków bo bomba eksploduje wcześniej... popróbuje jeszcze. Kolejne pytanie mam. W tym miejscu o które pytałem ( za hyrule castle ) można dojść do tower of spirit- taki skrót. Na końcu tej drogi są głazy. Jak je usunąć, próbowałem bomb i melodyjek. Nie działają.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tam już nie da się przejść, głazów nie usuniesz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
nokash pisze:Czyli spóźniłem się??
Można tam przejść tylko na początku gry, potem wejście się zasypuje. Po prostu już raz tam byłeś kiedy szedłeś po raz pierwszy do wieży.
nokash pisze:Nie mogę do niej doskoczyć za pomocą kury
Skacz po lwach.
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”