Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Dobra więc wiadomo jakie postacie będą na pewno. Marian, Link Cell-Shaded Link, Samus bez kombinezonu, Meta Knight, Pit, Wario, Solid Snake, Kirby, Pikachu, Bowser Jr., Ridley, DK i jakies tam jeszcze. Podobno tez maja byc jakieś postacie z Ubisoftu. Coś mówi się o Raymanie i być może książe z Prince of Persia. A jakie jeszcze mogłyby dojść. Według mnie Capcomo mógłby udostępnić Viewtifull Joe do gry. Fajnie by było gdyby był Sonic. Coś słyszałem kieds że być może bedzie. Fajnie gdyby Capcom udostępnił Mega Mana. A wy co sądzicie. Jakie postacie od Nintendo albo od innych firm widzielibyscie w nowym Super Smash Bros??
Ostatnio zmieniony 14 lipca 08, 20:45 przez misiokmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Skul Kid z Majory.
Cały Star Fox Team
Banjo-Kazooie
Cały Star Fox Team
Banjo-Kazooie
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Ganondorf.
Ja chętnie bym ujrzał Ganondorfa z Wind Waker'a, bo moim zdaniem walka z nim była jedną z najbardziej efektownych... no i miło by było ujrzeć jeszcze jedną cel- shade'owaną postać. A właśnie. Wiilotem będzie się wyprowadzało zwykłe ciosy, czy tylko jakieś specjalne kombosy? Bo w sumie dopiero teraz zacząłem się interesować tą grą.
Ja w nowym smashu najchetniej ujrzal bym mnostwo nagich panienek
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
E tam ja myslalem o prawdziwych nagich panienkach, a nie tranzwestytach z naruto...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”