Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Pokazali bronie Linka i nowa mozliwosc przetrwania (dzieki Clawshot). Bronie te same co zwykle tylko, ze wygladaja jak z TP.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na stronie dostępny jest nowy filmik: The Subspace Army i trwa 47 sec.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Taka mnie mysl naszla... Co byscie powiedzieli na Midne? I zeby mogla by przemianiac sie z malej na duza.
No i sprawa z Ganonem. Fajnie by bylo jakby byl z TP (to oczywiste) ale z tym mieczem (!!)[ja poprostu lubie postacie z czyms do siekania xD].
PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? >< Niemowie, ze mi nie pasuje, ale poprostu zaskoczylo mnie to. Ktos jeszcze mial mnie w podpisie, ale nie pamietam xD (Sorry za Off Topic)
No i sprawa z Ganonem. Fajnie by bylo jakby byl z TP (to oczywiste) ale z tym mieczem (!!)[ja poprostu lubie postacie z czyms do siekania xD].
PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? >< Niemowie, ze mi nie pasuje, ale poprostu zaskoczylo mnie to. Ktos jeszcze mial mnie w podpisie, ale nie pamietam xD (Sorry za Off Topic)
Mada12 pisze:Taka mnie mysl naszla... Co byscie powiedzieli na Midne? I zeby mogla by przemianiac sie z malej na duza.
Midna - kiepski pomysł w SSBB. Już lepiej było by wprowadzić Bolka i Lolka. Albo Kabukiego z NESa.
Mr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><
to jest komenta [ you ] , każdy widzi swój nick
Przykładowo... [you] , ty idioto ! ^^ (bez obrazy )
CZegoś głupszego nie widziałem (bez obrazy)
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wręcz przeciwnie Midna pasowałaby do SSBB - dano by jej kilka przyrombistych ataków i spoko
How oryginal...
Ważne(!):
[you] , skoczył/a z balkonu na szczupaczka nie będzie go/jej przez kilka miechów!
PS: Nie martwcie się każdy widzi siebie
Mr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><
How oryginal...
Ważne(!):
[you] , skoczył/a z balkonu na szczupaczka nie będzie go/jej przez kilka miechów!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Wręcz przeciwnie Midna pasowałaby do SSBB - dano by jej kilka przyrombistych ataków i spokoMr.M pisze:Mada12 pisze:PS Lakitu, czemu "Mada12, hero chosen by the goddness..."?? ><
How oryginal...
Ważne(!):
.
.
.
-_-''
Czy ja WAS sie pytalem o to? >< Pozatym strasznie off topujecie! JA prostesuje!
Wy poprostu zazdroscicie, ze ktos jest w czyims podpisie ><
Mada12 pisze:Czy ja WAS sie pytalem o to? >< Pozatym strasznie off topujecie! JA prostesuje!
Wy poprostu zazdroscicie, ze ktos jest w czyims podpisie ><
Nie czuj się rozczarowany ale oni piszą prawdę. Wyloguj się i spójrz na to zdanie jeszcze raz a zobaczysz: Gość, hero chosen by the goddness. Dla mnie każdy kto gra w Zeldę (więc zapewne każdy użytkownik) jest bohaterem .
Co do Midny to ja jestem za .
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Oo sux.... [wali glowe o mur] trzeba bylo tak wczesniej >< >< ><
Mamy nowa postac: Diddi Kong (bo jedna malpa to bylo za malo ><)
Mamy nowa postac: Diddi Kong (bo jedna malpa to bylo za malo ><)
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Mada12 pisze:Oo sux.... [wali glowe o mur] trzeba bylo tak wczesniej >< >< ><
Ja też się kiedyś na to nabierałem xD.
Mada12 pisze:Diddi Kong (bo jedna malpa to bylo za malo ><)
Dwie małpy to też mało. Powinien pojawić się Funky Kong chociaż jako Assist Trophy .
Deedlith_Anthy pisze:Diddy? Miło..
"Miło" to za mało powiedziane. Powinno być: Super-mega-ultra-wypas . Diddy powinien pojawic się już w Melee .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:PS: Co do postaci które powinny się znaleść w SSBB to:
Kiddy Kong, Dixie Kong i Diddy Kong - DK nie byłby wtedy taki samotny
Jeden trafiony zostały jeszcze dwa
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”