Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 lipca 08, 19:48

[glow=red]UWAGA![/glow]
Zrób update'a Wii do 3.3 = freeloader nie nadaje się do użytku --- tak, soft 3.3 blokuje działanie freeloadera co uniemożliwia granie w gry z importu. Tym samym Big N pokazało fanom europy niezłego F*ka. Dlaczego akurat z fanom z Europy? Bo w wersji (NTSC) Wii gry z importu z Europy działają z wersją softu 3.3. - EDIT: poprawka również nie działają.

W tym wypadku nie pozostaje wam (wiem że niektórzy kupili Brawla w NTSC) nic innego jak sprzedać FL i Brawla i kupić SSBB PAL (tak jak ja). Myślę, że było to rozsądne posunięcie bo Brawla w NTSC wraz z FL dostałem jako prezent od cioci, więc kasy na niego nie wydałem... trochę szkoda, ale przecież jak zrobię updata do 3.3 to Brawl będzie się kurzyć na półce - bezsens. Drugie wyjście to po prostu nie updatować Wii do 3.3.

Dowód: http://youtube.com/watch?v=mDk7SNsoxdI

Nic, mój soft to obecnie 3.1 więc SSBB NTSC i FE by mi jeszcze działał i działał, dopóki nie zrobiłbym upda do 3.3.

No nic cieszmy się tym co mamy czyli wersją SSBB w PAL.

PS: Chyba że wypuszczą jakąś nową wersję FL - w co wątpię.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 14 lipca 08, 22:46

MasterLink, przeciez wiadomo o 3.3 i FL przynajmniej od 20 czy ktoregos tam maja? :shock: Niestety spozniles sie o jakies 1.5 miesiaca xD
Tym samym udpadem (3.3E) zablokowali TwlilightHack ktory umozliwial za free wgranie Opery i gier z Virual Consol.. Podobno juz i tak zlamali zabezpieczenie co do tego i znowu ludzie nie musza kupowac gier za Wii Points xD

Co do gry, juz ja mam i jest WSPANIALA. Mam odblokowane wszystkie postacie, SE na 100% przeszedlem (16 godzin xD) musze tylko odblokowac stage, trofea naklejki etc a tego jest duuuuuuuuuuuuuzo! Tylko na necie trudno kogo znalezc :/ raz gralem tylko z 3 innymi graczami :C

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 lipca 08, 22:50

Tak wiem, że to już wiadomo od dawna, ale po prostu teraz napisałem post. Może są tacy co nie wiedzą (jeszcze). Więc dałem tę informację tu. :I
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”