Hej.Na necie znalazłem informacje że w SSBM można grać Master Handem.Podobno jest to prawda.Poszukałem na Youtube i znalazłem filmik. Ale nie znam Angielskiego więc zwracam się do was w tej sprawie.A może ktoś z was już robił ten trick?Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
>>>KLIK<<<
Mster Hand Glitch
Moderator: Moderatorzy
Mster Hand Glitch
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Podłączasz pada do portu 3, wybierasz jakąkolwiek postać dla konsoli, lecz żadną dla siebie, potem przechodzisz do wyboru mapy, wracasz do poprzedniego menu, znowu robisz u siebie pustą postać(najlepiej jest mieć jedno imię wybrane, jeśli masz więcej to wyjmij kartę pamięci), potem mając kursor na okienku imienia naciskasz A i B w tym samym czasie, potem puszczasz A trzymając B i znowu naciskasz A (wciąż trzymając B) jeśli ci się uda to przejdziesz do wybory mapy(jeśli naciśniesz za szybko A będzie pisanie imienia, jeśli za długo B to wyskoczy menu główne), wybierasz jakąkolwiek z nich i już. Dużo roboty i jestem tylko ciekawy JAK KTOŚ NA TO WPADŁ. Dosyć dużo roboty jak na "dzieło przypadku". No dobra, proszę bardzo. Oby Ci działało.
http://www.gametrailers.com/video/episo ... ion/701341 <-wszystko dokładnie objaśnione
Wróć do „Super Smash Bros.Melee (GameCube)”