Figurki z serii LoZ

W końcu Legend of Zelda to nie tylko gry ;)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Figurki z serii LoZ

Postautor: MasterLink » 18 kwietnia 14, 00:10

Sporo ich ostatnio wyszło i cały czas zapowiadają nowe, a jeśli przynajmniej kilka osób na forum ma/miało jakieś figurki z serii to w końcu trzeba założyć temat. Temat będzie głownie informacyjny, może akurat ktoś się jeszcze skusi:

Nadchodzące premiery:

Link z WW tak zwany Nendoroid. Jest ruchomy i będzie można go pozować. Cena ok 30$.
Obrazek

Link z ALBW, nie ma jeszcze żadnych przedpremierowych fotek, ale będzie w stylu tego Linka z SS, którego zdjęcia dałem kiedyś w innym temacie.
Obrazek

Statuetka Zeldy TP od First 4 Figures. Limitowana do 2500 sztuk za kosmiczną cenę $350... Nie za bardzo podoba mi się wykonanie jej twarzy jak na tak ogromną cenę. Może ją poprawią w finalnej wersji.
Obrazek Obrazek Obrazek

Jak to zwykle bywa z takimi rzeczami, po premierze stają się jeszcze droższe i nawet nieosiągalne.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 18 kwietnia 14, 02:18

Ten Nendoroidowy Link jest fantastyczny, pragnę <3
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 18 kwietnia 14, 17:01

Wertyp pisze:Ten Nendoroidowy Link jest fantastyczny, pragnę <3

Tru dat.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 27 kwietnia 14, 18:37

Nigdy nie byłem wielkim fanem wszelkiej maści figurek które służą tylko do tego żeby być ale przyznam, że Zelda z TP mi się podoba. Jeszcze do tego mogłaby być Midna w swojej prawdziwej formie ;). Ostatnio śmieję się z limitki Mario Kart 8 z niebieską skorupą w zestawie. To już jest beznadziejny pomysł xD. Gdyby ukazała się seria LEGO Zelda to pewnie kupiłbym wszystkie możliwe zestawy pod pretekstem, że to dla siostrzenicy :P ale tego typu figurki które pokazałeś nie mają dla mnie dużej wartości.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 8 stycznia 16, 01:55

Obrazek

Nowa Figma Linka z ALBW

Będą dwie wersje do wyboru. Zwykła z mieczem i tarczą oraz DX z dodatkowymi akcesoriami, które widać powyżej.
DX będzie ekskluzywna dla jednego japońskiego sklepu, który nie wysyła poza swoje granice.

Pocałujcie mnie gdzieś z takim wyborem.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wróć do „O Zeldzie inaczej”