Sporo ich ostatnio wyszło i cały czas zapowiadają nowe, a jeśli przynajmniej kilka osób na forum ma/miało jakieś figurki z serii to w końcu trzeba założyć temat. Temat będzie głownie informacyjny, może akurat ktoś się jeszcze skusi:
Nadchodzące premiery:
Link z WW tak zwany Nendoroid. Jest ruchomy i będzie można go pozować. Cena ok 30$.
Link z ALBW, nie ma jeszcze żadnych przedpremierowych fotek, ale będzie w stylu tego Linka z SS, którego zdjęcia dałem kiedyś w innym temacie.
Statuetka Zeldy TP od First 4 Figures. Limitowana do 2500 sztuk za kosmiczną cenę $350... Nie za bardzo podoba mi się wykonanie jej twarzy jak na tak ogromną cenę. Może ją poprawią w finalnej wersji.
Jak to zwykle bywa z takimi rzeczami, po premierze stają się jeszcze droższe i nawet nieosiągalne.
Figurki z serii LoZ
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Figurki z serii LoZ
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nigdy nie byłem wielkim fanem wszelkiej maści figurek które służą tylko do tego żeby być ale przyznam, że Zelda z TP mi się podoba. Jeszcze do tego mogłaby być Midna w swojej prawdziwej formie . Ostatnio śmieję się z limitki Mario Kart 8 z niebieską skorupą w zestawie. To już jest beznadziejny pomysł xD. Gdyby ukazała się seria LEGO Zelda to pewnie kupiłbym wszystkie możliwe zestawy pod pretekstem, że to dla siostrzenicy ale tego typu figurki które pokazałeś nie mają dla mnie dużej wartości.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nowa Figma Linka z ALBW
Będą dwie wersje do wyboru. Zwykła z mieczem i tarczą oraz DX z dodatkowymi akcesoriami, które widać powyżej.
DX będzie ekskluzywna dla jednego japońskiego sklepu, który nie wysyła poza swoje granice.
Pocałujcie mnie gdzieś z takim wyborem.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟