Wszystko za kasę?
Moderator: Moderatorzy
Wszystko za kasę?
Witam,
Jeśli wiecie (chyba to oczywiste, że wicie, nie? ), to w Tingle RPG naszym życiem będą rupie, za rozmowy z postaciami w grze będziemy płacić rupiami, za przepuszczenia nas przez strażnika będziemy płacić rupiami (ah, te łapóweczki ;] ), etc., etc.....
No, i tu mam do was pytanie - czy Nintendo dobrze zrobiło, tworząc taki system tej gry?
Moim zdaniem dobrze, bo już troszkę czuję ten specyficzny klimat.....
A Wy jak sądzicie?
Jeśli wiecie (chyba to oczywiste, że wicie, nie? ), to w Tingle RPG naszym życiem będą rupie, za rozmowy z postaciami w grze będziemy płacić rupiami, za przepuszczenia nas przez strażnika będziemy płacić rupiami (ah, te łapóweczki ;] ), etc., etc.....
No, i tu mam do was pytanie - czy Nintendo dobrze zrobiło, tworząc taki system tej gry?
Moim zdaniem dobrze, bo już troszkę czuję ten specyficzny klimat.....
A Wy jak sądzicie?
Sądze że tytuł dośc ciekawy jednak pewnie się szybko znudzi,jak narazie jestem na tak bo tytuł jest inny niż typowe JRPG no ale wkońcu to JRPG więc musieli coś walnąc nie z tej ziemi(tym razem łapówki:P)ciekawi mnie co nastęonym razem japończycy dorzucą do JRPG,założenie rodziny?hodowla bydła?:P
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
ciekawy temat. myśle że pomysł z wykorzystaniem rupi w inny sposób całkiem trafiony i wiem dlaczego akurat tingle ma ten zaszczyt. nindo wymyśliło w końcu coś innego no to jezszce przejdzie ale mogli wykorzystać inne postaci z zeldy. ale czemu akurat tingle mnie przepadam za nim i wydaje mi sie ze sąinne postaci którym należy sie ten zaszczyt.pozdro
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Widziałem kilka gameplay'i. Całkiem nieźle to wygląda.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wróć do „Tingle: Freshly Picked Tingle's Rosy Rupeeland”