Fairy Garden

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Fairy Garden

Postautor: Boryn » 20 października 09, 17:09

Witam, mam problem. Zatrzymałem się w Fairy Garden, a mianowicie nie wiem gdzie wrzucić Iron Orb, Iron Herb i Iron Cube.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 21 października 09, 13:59

Na mapce oznaczyłem kółkiem black spring ale nie jestem pewny czy on jest od figurek iron. Jeżeli nie to sprawdź w pozostałych czterech. Na mapce widać gdzie są. Resztę mapki zamazałem żeby ci nie podpowiadać innych szczegółów.
Obrazek
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 21 października 09, 18:44

Ok dzięki, ale już sam sobie poradziłem :).
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Wróć do „Tingle: Freshly Picked Tingle's Rosy Rupeeland”