Bo utknąlem i nie wiem co zrobić>.
no uratowalem tego kapitana z tej jakby swiatyni, oczywiscie na tej wyspie co sie zaczyna,później poszedłem do jego statku. Popłynąłem na wyznaczoną wyspę. Wyszedłem i od razu wszedłem do jednego z trzech domków. Zszedłem na dół, rozwaliłem potworki. Pokazuje się jakiś gostek za drzwio-głazem. Obok jest jakaś tabliczka podchodze do niej i pokazuje się mapa jakaś, i pisze ze to jest cos na naszej wyspie i że mam to zaznaczyc, ale nie wiem co trzeba teraz zrobić. HELP~~
Pomoc w przejsciu gry~!
Moderator: Moderatorzy
znowu....przeszedłem to że trzeba pierwszego bossaa zabic , dostalem taki jakby artefakt. Poszedłem do tej co mi przepowiedziała przyszłoość. Oczywiście wszystko to dzieje się na drugiej wyspie. No i nie wiem gdzie teraz płynąć. Bylem tam na tej malej wysepce, gdzie jest jakis mechanik, ale on gada ze jest zajety. Póżniej na pierwszej ale tam nikt mmi nie chce pomóc . JEst jeszcze ta trzecia ale on jest otoczona kamieniami. CO ROIBC>?
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”