Pomoc w przejsciu gry~!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Madara
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Pomoc w przejsciu gry~!

Postautor: Madara » 16 kwietnia 09, 20:45

Bo utknąlem i nie wiem co zrobić>.

no uratowalem tego kapitana z tej jakby swiatyni, oczywiscie na tej wyspie co sie zaczyna,później poszedłem do jego statku. Popłynąłem na wyznaczoną wyspę. Wyszedłem i od razu wszedłem do jednego z trzech domków. Zszedłem na dół, rozwaliłem potworki. Pokazuje się jakiś gostek za drzwio-głazem. Obok jest jakaś tabliczka podchodze do niej i pokazuje się mapa jakaś, i pisze ze to jest cos na naszej wyspie i że mam to zaznaczyc, ale nie wiem co trzeba teraz zrobić. HELP~~
:14

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 16 kwietnia 09, 21:23

Nie pamiętam dokładnie, spróbuj dmuchnąć mikrofon w DS'ie.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Madara
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Madara » 16 kwietnia 09, 21:42

dzięki zadziałało, dałbym Ci + ale nie wiem jak, bo chyba nie ma. :D

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 17 kwietnia 09, 09:34

No nie ma, nie zamykam tematu, w razie problemów pisz w tym temacie.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Madara
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Madara » 18 kwietnia 09, 15:16

znowu....przeszedłem to że trzeba pierwszego bossaa zabic , dostalem taki jakby artefakt. Poszedłem do tej co mi przepowiedziała przyszłoość. Oczywiście wszystko to dzieje się na drugiej wyspie. No i nie wiem gdzie teraz płynąć. Bylem tam na tej malej wysepce, gdzie jest jakis mechanik, ale on gada ze jest zajety. Póżniej na pierwszej ale tam nikt mmi nie chce pomóc :D. JEst jeszcze ta trzecia ale on jest otoczona kamieniami. CO ROIBC>? :48

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 20 kwietnia 09, 11:51

A byłeś w Temple of the Ocean King, w tej świątyni co znalazłeś Linebeck? Nie pamiętam już, ale wydaję mnie się, że musisz tam się udać.

Awatar użytkownika
Madara
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Madara » 20 kwietnia 09, 14:20

dobra edit bylem w tej swiatyni izdobylem to phantom hourglas[klepsydra jakas?]ae i tak nie iem co dalej robic :oops: bo wszedzie gadalem inc

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 20 kwietnia 09, 22:36

musisz zejść w tej świątyni niżej, czyli otwierasz drzwi na piętrze, na którym uwolniłeś Linebecka i schodzisz...
radzę czytać teksty w grze. bez ich znajomości ukończyć grę będzie ciężko...

Awatar użytkownika
Madara
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Madara » 21 kwietnia 09, 16:36

radzę czytać teksty w grze. bez ich znajomości ukończyć grę będzie ciężko...

skąd to wiedziałeś?! Nie no zartuje masz racje. Dotychczas to czytałem tylko to na poczatku co trzebabyło policzyc palmy.. :oops:

thx

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 1 maja 09, 10:02

Gdzie teraz jesteś? Podziel się uwagami o tej grze.
Czytaj napisy nie ukończysz jej bez nich!

Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”