Moje zdanie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 4 listopada 07, 21:53

Jeszcze coś dodam odnośnie Temple of The Ocean King. Wiele osób na nią narzeka, a już szczególnie na "backtracking". Moim zdaniem jest to jedna z zalet gry. Dodaje trochę strategicznego myślenia i stanowi nieco większe wyzwanie. To, że musimy kilkakrotni przechodzić przez te same piętra wcale nie jest takie złe bo dzięki nowym itemom za każdym razem droga jest trochę inna.

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 9 listopada 07, 17:04

wedlug mnie gra jest dobra i pod wzgledem sterowania i ogólnie wykorzystrania mozliwosci konsoli przypomina TP i jets równie fajne

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 11 marca 08, 15:18

Mogę już grać w to na normalnym NDS i jestem w Temple of Courage (czy jakoś i tak). Powiem szczerze, że gra się całkiem dobrze, dużo do pływania, a powiem że nawet za dużo. Chodzi mi o to, że droga od dungeona do dungeona jest o wieeele trudniejsza i bardziej skomplikowana niż sam dungeon. Przy dungeonach nie miałem zbytnio problemów, a jak trzeba już do kolejnego sie przedostawać to po kilkunastu próbach jednak trzeba zajrzeć do solki. Jeśli chodzi o poziom trudności ze wszystkich części to ja oceniłbym jako... Średniozaawansowany (średnio-trudny :P).
Do mojej opinii przyczynił się Linebeck - najlepszy pomocnik evah

Fajny gościu :D.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 20 września 09, 19:08

Mam nadzieję że to odświeżenie zostanie mi wybaczone, ale właśnie ukończyłem PH i postanowiłem opisac swoje wrażenia.
.
.
.
Ta seria została stworzona dla DSa.
Obsługa mapy, bumerangu, ogólnie wszystkiego - dałbym im za to jakiegoś Nobla.
Gra ma świetny, podobny do tego z Wind Wakera klimat, grafikę jak na możliwości DSa mistrzowską, ogólnie rzecz biorąc jest po prostu rewelacyjna i wciąga jak bagno. Nie jest to na pewno najlepsza częśc serii, ale - moim zdaniem - na pewno jest najlepszą kieszonkową Zeldą.
Linebeck i Ciela byli naprawdę fajnymi partnerami, naprawdę można było się z nimi zżyc :)
Wadę gra ma tylko jedną, a zwie się ona Temple of The Ocean King. Geez, no ile można? Za... którym to, piątym razem? (raz padły mi baterie i musiałem zaczynac od początku) miałem jej już po uszy.
Poza tym, wszystko jest tip-top, polecam każdemu i czekam na Spirit Tracks (oby było jeszcze lepsze) :)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 20 września 09, 19:21

Jak ty to szybko przeszedłeś...
Jeszczę niedawno pisałeś w SouthBoxie że dopiero co ją dostałeś a teraz...

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 września 09, 19:16

Wertyp, ja ci wybaczam. Dla ciebie wszystko.
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”