HELP CENTER (PH)

Moderator: Moderatorzy

Grom00
Kokiri
Kokiri

Postautor: Grom00 » 28 lipca 08, 08:22

Ja mam taki problem: Jestem czwarty raz w temple of the ocean king, i nie wiem co zrobić. Mam dwa pure metal. W temple of the ocean king znalazłem wszystkie te ukryte skarby. Dochodzę do końca (tam gdzie jest ta ostatnia skrzynia, gdzie jest południowo wschodnia część mapy, gdy z tam tond wychodzę, nic się nie dzieje. Jak nie wiecie gdzie jestem, to powiem, że aby otworzyć drzwi, muszę położyć trzy takie kryształy na swoje miejsca, są ułożone koło siebie, jest to piętro B9. Czegoś nie zrobiłem?
Pozdrawiam wszystkich.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 28 lipca 08, 08:44

Na tym piętrze powinien być... trup?, który Ci powie w jakiej kolejności wstawić kryształy. Włóż je w takiej kolejności jaką Ci powiedział i wejdź przez drzwi. Powinno być trzęsienie ziemi, więc wyjdź przez drzwi a Temple of the Ocean King się z leksza zmieni ;D

PS: Teraz tak sobię myślę, że to mogła być też tabliczka... Ona powinna tam być przy drzwiach. Musiałabym sprawdzić x/

Grom00
Kokiri
Kokiri

Postautor: Grom00 » 28 lipca 08, 11:26

Och, dzięki. Udało się :D .
Pozdrawiam wszystkich.

Synayi
Kokiri
Kokiri

Postautor: Synayi » 19 października 08, 15:27

Ok, zdobywam tego (chyba zielonego) Ghost'a of Courage i, może jakiś łaskawy powie mi, czym jest ten sacred crest, który mam narysowac na pomaranczowych drzwiach na b6 piętrze? :(
Eh...

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 19 października 08, 15:52

To Spirit of Courage i jest ona złota. Ale mniejsza.

Sacred Crest = Trójmoc.

Awatar użytkownika
darklink
Kokiri
Kokiri

Postautor: darklink » 20 grudnia 08, 13:13

:neutral: Siemka mam dwa problemy.jeden to te krzyżyki na mapie morza.Wiem że to jakieś skarby.Czy jakoś się je wyławia?Drugi to te tablice w ostatniej komnacie w drugiej wizycie w Temple of the ocean king.W jakiej kolejności je czytać.?Z góry dzięki :D :D
Seweryn

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 22 grudnia 08, 15:30

Do wyławiania skarbów potrzebujesz Salvage Arm, który jest na Cannon Island. Płynie się tam bodajże właśnie po drugiej wycieczce do świątyni Ocean Kinga i nie można go nie zdobyć... a przynajmniej tak mi się zdaje.

Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”