HELP CENTER (PH)
Moderator: Moderatorzy
Ja mam taki problem: Jestem czwarty raz w temple of the ocean king, i nie wiem co zrobić. Mam dwa pure metal. W temple of the ocean king znalazłem wszystkie te ukryte skarby. Dochodzę do końca (tam gdzie jest ta ostatnia skrzynia, gdzie jest południowo wschodnia część mapy, gdy z tam tond wychodzę, nic się nie dzieje. Jak nie wiecie gdzie jestem, to powiem, że aby otworzyć drzwi, muszę położyć trzy takie kryształy na swoje miejsca, są ułożone koło siebie, jest to piętro B9. Czegoś nie zrobiłem?
Pozdrawiam wszystkich.
-
- Zora
Na tym piętrze powinien być... trup?, który Ci powie w jakiej kolejności wstawić kryształy. Włóż je w takiej kolejności jaką Ci powiedział i wejdź przez drzwi. Powinno być trzęsienie ziemi, więc wyjdź przez drzwi a Temple of the Ocean King się z leksza zmieni ;D
PS: Teraz tak sobię myślę, że to mogła być też tabliczka... Ona powinna tam być przy drzwiach. Musiałabym sprawdzić x/
PS: Teraz tak sobię myślę, że to mogła być też tabliczka... Ona powinna tam być przy drzwiach. Musiałabym sprawdzić x/
-
- Zora
-
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”