a.. oprócz Zeldy ??
Moderator: Moderatorzy
Hmmm God of War przeszlem(zajebiste), u kumpla,ale mi sie nie zacinal,DMC3 tez przeszlem tez spox giera i tu sprawa ma sie inaczej czasem rzeczywiscie sie zacinal podczas loadow zdarzalo sie.No to robilem tak,wylaczylem konsole calkiem, przetarlem CD koszulkom nastepnie ,wlaczylem znowu konsole, ale przed tem resetowalem 3 razy konsole i giera dzialala i u mnie to dawalo rade.Pozniej sporadycznie rzadko jak sie u kumpla bloklo znowu to dawalemn plytke do PS2 czyszczaca laser i PS2 dzialal bez zarzutu,wiec moze sproobuj tak :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Sarutobi skad taki pewien jestes?co? To zalezy od tego w czym tkwi problem.Lepiej sproobowac tak jak radze w sumie nic na tym nie traci moze akurat moja porada cos da,a jezeli nie to trzeba proobowac inaczej.Kiedys napewno w koncu sie uda o ile gra :mrgreen: nie jest uszkodzona to wtedy bedzie trzeba zainwestowac w nowoa,no chyba ze z Ps2 jest cos nie tak no cuz zdarza sie czasem
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Ostatnio z bratem przeprowadzalśmy reanimację(smarowanie wazeliną prowadnicę lasera).
A z God of War to już se poradziłem(gdy się zacieło otworzyłem i zamknąłem tackę, przełączyłem na Polsat, a gdy spowrotem włączyłem na A/V już działało, szkoda tylko, że nie obejrzałem całej wstawki:)).
A z God of War to już se poradziłem(gdy się zacieło otworzyłem i zamknąłem tackę, przełączyłem na Polsat, a gdy spowrotem włączyłem na A/V już działało, szkoda tylko, że nie obejrzałem całej wstawki:)).
8=============D