Butelki, mini questy
Moderator: Moderatorzy
Butelki, mini questy
Witam mam problem ze zdobyciem pustych butelek, wie ktoś moze gdzie i jak mozna takie zdobyć? to dla mnei bardzo ważne słyszałem że na windfall mozna jedna zdobyć ale jak dotąd nic mi sie nie udało!
- Dark Shadow
- Zora
Na windfall Island w nocy spotkasz dziewczynkę która będzie się kręciła obok głównej bramy musisz za nią pójść i śledzić tylko uważaj żeby cię nie zobaczyła. Doprowadzi cię do sklepu sprzedawcy tego u którego kupiłeś żagiel poczekaj chwilkę i szybko do niej podbiegni. Dostaniesz butelkę za to że jej nie wydasz
Dobra jedziemy dalej z butelkami:
1. Dostaniesz na Dragon Roost Island od Medli kiedy ją przeżucisz na drugą stronę, będzie ci wtedy potrzebna do... ok nie będę spoilerował
2. Na bomb Island znajduje się jedna z łodzi podwodnych musisz tam wejść i zabić wszystkich przeciwników
3. Ostatnią musisz poprostu kupić u sprzedawcy pływającego na morzu za 500 rupii ale nie pamiętam gdzie go znajdziesz, będzie on miał jeszcze do zaoferowania serce
Dobra jedziemy dalej z butelkami:
1. Dostaniesz na Dragon Roost Island od Medli kiedy ją przeżucisz na drugą stronę, będzie ci wtedy potrzebna do... ok nie będę spoilerował
2. Na bomb Island znajduje się jedna z łodzi podwodnych musisz tam wejść i zabić wszystkich przeciwników
3. Ostatnią musisz poprostu kupić u sprzedawcy pływającego na morzu za 500 rupii ale nie pamiętam gdzie go znajdziesz, będzie on miał jeszcze do zaoferowania serce
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”