a tak w ogóle to kto w to grał ???
Moderator: Moderatorzy
the bill (do microsoftu nic nie mam nawet lubie (Vista) ) poprostu nie wie co ma robić Najpierw system, potem konsolka a skończy na kieszonkonsolce To jest chore :/
Zna ktoś projekt laptopa za 100$ ?? Nie chce go opisywać, ale będzie on działał na Linuxie mimo, iż Mac chciał dać OS X za darmo. The Bill najpierw pomysł wyśmiał, a potem chciał przekupić konstrukotora laptopa ( Nichola Negroponte ) żeby laptop był kojarzony z Windowsem i Microsoftem, więc.........
Zna ktoś projekt laptopa za 100$ ?? Nie chce go opisywać, ale będzie on działał na Linuxie mimo, iż Mac chciał dać OS X za darmo. The Bill najpierw pomysł wyśmiał, a potem chciał przekupić konstrukotora laptopa ( Nichola Negroponte ) żeby laptop był kojarzony z Windowsem i Microsoftem, więc.........
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 06, 17:49 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
JAk się ma kupe kasy to i przekupić można :D a co do dzieci w Afryce to co za różnica, troche to dziwnie brzmi ;P ale co tam niech murzynków wytępią co mnie to ;P
Pozatym nie lubie SONY też z jednego powodu. Bo każdy zna tylko "Plejstejszyn", jak mówie że mam konsole to zaraz "maasz PLEJSTEJSZYN?" albo "Plejstejszyn ile?" zawsze tak jest. Kurde ja mam konsole od dzieciństwa od NES'a aż do Gacka i next - genów a taki gnojek który naciąga starych na "plejstejszyn" bo szczeniak nic innego nie zna. Wszędzie w naszym kraju PS, w sklepach na wystawach itd. Nikt u nas nie uznaje nic innego. W zeszłe wakacje byłem w Niemczech i tam jest inaczej, tam można w "Saturnie" zagrać na GC czy XBOXie i wiecie co ? będąc w domu towarowym na piętrze z ubraniami stał XBOX tak żeby sobe zagrać. Tam są całe rzedy konsol na których można grać i nazwa gry "Zelda" czy "Metroid" nie jest obca jak u nas przez wasz Plejstejszyn
Pozatym nie lubie SONY też z jednego powodu. Bo każdy zna tylko "Plejstejszyn", jak mówie że mam konsole to zaraz "maasz PLEJSTEJSZYN?" albo "Plejstejszyn ile?" zawsze tak jest. Kurde ja mam konsole od dzieciństwa od NES'a aż do Gacka i next - genów a taki gnojek który naciąga starych na "plejstejszyn" bo szczeniak nic innego nie zna. Wszędzie w naszym kraju PS, w sklepach na wystawach itd. Nikt u nas nie uznaje nic innego. W zeszłe wakacje byłem w Niemczech i tam jest inaczej, tam można w "Saturnie" zagrać na GC czy XBOXie i wiecie co ? będąc w domu towarowym na piętrze z ubraniami stał XBOX tak żeby sobe zagrać. Tam są całe rzedy konsol na których można grać i nazwa gry "Zelda" czy "Metroid" nie jest obca jak u nas przez wasz Plejstejszyn
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Doskonale to powiedziałeś, Gangsta. A poza tym, ta plotka z zabijaniem biednych dzieci to kompletna bzdura. Dajmy już spokój tej kłótni.
Ludzie, spójrzcie na nazwę tematu!
[ Dodano: 10 Styczeń 2006, 21:29 ]
daj spokój fixer. To już nie te czasy. Po prostu PlayStation jest bardziej rozpowszechnione w polsce. I błagam, nie wmawiaj mi, że uważam, że PlayStation jest najlepsza. JA-TAK-NIE-UWAŻAM! A poza tym dajcie spokój. To nie temat od tego.
Ludzie, spójrzcie na nazwę tematu!
[ Dodano: 10 Styczeń 2006, 21:29 ]
daj spokój fixer. To już nie te czasy. Po prostu PlayStation jest bardziej rozpowszechnione w polsce. I błagam, nie wmawiaj mi, że uważam, że PlayStation jest najlepsza. JA-TAK-NIE-UWAŻAM! A poza tym dajcie spokój. To nie temat od tego.
widze tu dokładną wojne konsolową i nie mam się zamiaru zbytnio dołaczac gdyż nie jestem aż tak za X'em nie pasi mi on ale w koncu to jest OFF Topic a nie Wojny Konsolowe mam racje?
[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
po drugie to miał być temat o Zeldzie a nie o konsolach
[ Dodano: Nie 15 Sty, 2006 ]
więc jak grał ktos w tą Zelde?
[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
po drugie to miał być temat o Zeldzie a nie o konsolach
[ Dodano: Nie 15 Sty, 2006 ]
więc jak grał ktos w tą Zelde?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
zgadza, się z robą wole się kilka godzin nad czymś pomęczyć niż wziąśc solke i powiedzieć ,,A więc o to chodziło''wole samemu przejśc i wykrzyknąć I'm good bo przyajmniej mam uczucie że naprwde jestem dobry ale OoT to zmora już kilkanaście razy próbowałem ale bez solki ani widu ani słychu więc solka w niektórych momentach jest potrzebna nawet dla najlepszych graczy
ja gdy miałem 9 lat to przeszedłem zelde OoT bez solki
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 ]
a gdy mialem 10 lat to przeszedłem MM
[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ]
sorry, gdy miałem 8 lat przeszedłem OoT, a 9 lat MM
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 ]
a gdy mialem 10 lat to przeszedłem MM
[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ]
sorry, gdy miałem 8 lat przeszedłem OoT, a 9 lat MM
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chłopie mała uwaga.......zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin forum,bo sobie narobisz bigosu
P.S. nawet gdybyś miał ją na kompa to musisz mieć potężnego kompa żeby Zelda WW odpaliła więc lepiej kup sobie GaCka albo jeszcze lepiej poczekaj na Wii
P.S. nawet gdybyś miał ją na kompa to musisz mieć potężnego kompa żeby Zelda WW odpaliła więc lepiej kup sobie GaCka albo jeszcze lepiej poczekaj na Wii
khe,khe,khe......
dostajesz pisemne ostrzeżenie za prawdopodobne NIE przeczytanie regulaminu :evil: Jeszcze raz i dostajesz warna do profilu :evil:
PiotrW pisze:7. Zakaz zadawania pytań typu:
Kod:Kod: Zaznacz cały
Skąd ściągnąć Legend of Zelda: Wind Waker (GC), Legend of Zelda: Four Swords Adventures (GC), Legend of Zelda: Twilight Princess (GC) (dotyczy to także każdej kolejnej na GameCuba bądź Nintendo DS'a) ?
dostajesz pisemne ostrzeżenie za prawdopodobne NIE przeczytanie regulaminu :evil: Jeszcze raz i dostajesz warna do profilu :evil:
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”