a tak w ogóle to kto w to grał ???

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 10 stycznia 06, 20:47

the bill (do microsoftu nic nie mam nawet lubie (Vista) ) poprostu nie wie co ma robić :? Najpierw system, potem konsolka a skończy na kieszonkonsolce :( To jest chore :/

Zna ktoś projekt laptopa za 100$ ?? Nie chce go opisywać, ale będzie on działał na Linuxie mimo, iż Mac chciał dać OS X za darmo. The Bill najpierw pomysł wyśmiał, a potem chciał przekupić konstrukotora laptopa ( Nichola Negroponte ) żeby laptop był kojarzony z Windowsem i Microsoftem, więc......... :| :?
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 06, 17:49 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 10 stycznia 06, 21:11

JAk się ma kupe kasy to i przekupić można :D:D a co do dzieci w Afryce to co za różnica, troche to dziwnie brzmi ;P ale co tam niech murzynków wytępią co mnie to ;P
Pozatym nie lubie SONY też z jednego powodu. Bo każdy zna tylko "Plejstejszyn", jak mówie że mam konsole to zaraz "maasz PLEJSTEJSZYN?" albo "Plejstejszyn ile?" zawsze tak jest. Kurde ja mam konsole od dzieciństwa od NES'a aż do Gacka i next - genów a taki gnojek który naciąga starych na "plejstejszyn" bo szczeniak nic innego nie zna. Wszędzie w naszym kraju PS, w sklepach na wystawach itd. Nikt u nas nie uznaje nic innego. W zeszłe wakacje byłem w Niemczech i tam jest inaczej, tam można w "Saturnie" zagrać na GC czy XBOXie i wiecie co ? będąc w domu towarowym na piętrze z ubraniami stał XBOX tak żeby sobe zagrać. Tam są całe rzedy konsol na których można grać i nazwa gry "Zelda" czy "Metroid" nie jest obca jak u nas przez wasz Plejstejszyn

Awatar użytkownika
macio94
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: macio94 » 10 stycznia 06, 21:23

Doskonale to powiedziałeś, Gangsta. A poza tym, ta plotka z zabijaniem biednych dzieci to kompletna bzdura. Dajmy już spokój tej kłótni.

Ludzie, spójrzcie na nazwę tematu! :off:

[ Dodano: 10 Styczeń 2006, 21:29 ]
daj spokój fixer. To już nie te czasy. Po prostu PlayStation jest bardziej rozpowszechnione w polsce. I błagam, nie wmawiaj mi, że uważam, że PlayStation jest najlepsza. JA-TAK-NIE-UWAŻAM! A poza tym dajcie spokój. To nie temat od tego.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 11 stycznia 06, 16:29

widze tu dokładną wojne konsolową i nie mam się zamiaru zbytnio dołaczac gdyż nie jestem aż tak za X'em nie pasi mi on ale w koncu to jest OFF Topic a nie Wojny Konsolowe mam racje?

[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
po drugie to miał być temat o Zeldzie a nie o konsolach

[ Dodano: Nie 15 Sty, 2006 ]
więc jak grał ktos w tą Zelde?
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 25 stycznia 06, 10:18

Ja ciągle gram... Solucje sobie wydrukowałem :twisted:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 25 stycznia 06, 21:10

Ja juz od dwoch dni nie gralem. Nie wiem co sie stalo. Musze pograc ale to jutro dopiero. Dzisiaj gralem z kumplami w mario karta. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 28 stycznia 06, 15:59

eviltwin1- łee ja to bez solucji przeszedłem tylko jak się nie zna angielskiego to wątpie że bez solucji mozna to przejśc. jak znasz dobrze ang to napewno dasz rade

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 28 stycznia 06, 17:20

Ja tez bez solki gram :D Bez sensu z solucja w taka gre grac.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 8 lutego 06, 07:17

W WW z solką się nie opłaca cały miąsz tracisz i zostaje wyschnięty owoc rozumiem przy OoT jak najbardziej bo Water Temple jest tak po****ne żę sam korzystam z solki a i tak się tam zgubiłem więc na jakiś czas-pass powiedziałem :3

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 12 lutego 06, 20:20

Odkąd siegam pamięcia nigdy nie grałem wedlug solki,nie ma zabaway jak co 5 sek trzeba pauzowac gre i czytac co trzeba zaraz zrobic,eee tam dla mnie solki nie musza byc i tak z nich nie korzystam. :D
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 13 lutego 06, 07:10

zgadza, się z robą wole się kilka godzin nad czymś pomęczyć niż wziąśc solke i powiedzieć ,,A więc o to chodziło''wole samemu przejśc i wykrzyknąć I'm good :D bo przyajmniej mam uczucie że naprwde jestem dobry ale OoT to zmora już kilkanaście razy próbowałem ale bez solki ani widu ani słychu więc solka w niektórych momentach jest potrzebna nawet dla najlepszych graczy

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 5 kwietnia 06, 20:28

ja gdy miałem 9 lat to przeszedłem zelde OoT bez solki :?

[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 ]
a gdy mialem 10 lat to przeszedłem MM :wink:

[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ]
sorry, gdy miałem 8 lat przeszedłem OoT, a 9 lat MM :wink:
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Awatar użytkownika
Lucyffer
Goron
Goron

Postautor: Lucyffer » 9 czerwca 06, 15:58

Wracając (częściowo) do tematu: czy jest jakiś sprawdzony link z którrego ściągne WW, czy muszę próbować z eMula?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 9 czerwca 06, 17:32

Chłopie mała uwaga.......zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin forum,bo sobie narobisz bigosu

P.S. nawet gdybyś miał ją na kompa to musisz mieć potężnego kompa żeby Zelda WW odpaliła więc lepiej kup sobie GaCka albo jeszcze lepiej poczekaj na Wii

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 9 czerwca 06, 17:52

:? :? khe,khe,khe......

PiotrW pisze:7. Zakaz zadawania pytań typu:

Kod:

Kod: Zaznacz cały

Skąd ściągnąć Legend of Zelda: Wind Waker (GC), Legend of Zelda: Four Swords Adventures (GC), Legend of Zelda: Twilight Princess (GC) (dotyczy to także każdej kolejnej na GameCuba bądź Nintendo DS'a) ?

:? dostajesz pisemne ostrzeżenie za prawdopodobne NIE przeczytanie regulaminu :evil: Jeszcze raz i dostajesz warna do profilu :evil:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”