Czy ktoś może wie jaki jest największy sekret Zeldy WW?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 18 sierpnia 06, 18:21

To nie jest tarcza tylko specjalna osłona. Mam ją ale już niepamiętam jak się ją zdobywało, dużo potworków gdzieś trzebabyło wybić albo za wymiany ale nie kojarze

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 18 sierpnia 06, 22:29

To sie dostawało za wymiany pamiętam. Tylko nie pamiętam jak te wymiany szły.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
lechuma
Kokiri
Kokiri

Postautor: lechuma » 19 sierpnia 06, 11:23

chrno pisze:O matko.........jemu chodzi o kolesia który będzie pracował w Dragoon Rost,będzie sortował listy a dla niego będzie się jego listy do mamuśki wysyłało a co do Tarczy zdobywa się ją w z Medli w Wind Temple jeżeli się nie myle

Dokładnie o tego gościa mi chodzi. Spaceruje sobie z teczką i coś trzyma w ręce tak jakby czytał. Napiszcie co trzeba zrobić żeby dostał się na górę. A co do tarczy to dostaje się ją za wymiany. Najpierw trzeba zdobyć Town Flower, potem Sea Flower, a na końcu Exotic Flower i osłona jest nasza :)

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 21 sierpnia 06, 10:05

Nie chce ci psuć zabawy ale tych wymian jest 8,co do tego kolesia trzeba mu obnizyć te klocki pogadac z nim troche i chyba on ci da jeszcze list(już nie pamietam za dobrze)później jak wrócisz na wyspe on już powinien pracować,jak dojde tam znowu to dokładnie wszystko opisze

Awatar użytkownika
lechuma
Kokiri
Kokiri

Postautor: lechuma » 21 sierpnia 06, 14:27

Masz racje, tych wymian jest troche, ale żeby zdobyć osłone wystarczy tylko wymieniając się zdobyć te trzy kwiaty o których pisałem wyżej. A co do gościa z teczką to jakbyś mógł opisać dokładniej co się z nim robi to będe wdzięczny, a ja spróbuje mu obniżyć te klocki. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 22 sierpnia 06, 09:14

poprostu obniż te dwa klocki pogadaj z nim on może ci coś da lub nie,to jest obojętne,poprostu czytaj co mówi,później użyj Wind Waker'a aby minął cały jeden dzień a on już zniknie i bedzie pracował na poczcie,później czasami bedziesz mu musiał wziąść wysłać kilka listów do skrzynki i tyle.

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 23 grudnia 07, 19:03

trzeba także zaliczyć wynik ponad 25 w sortowaniu poczty...

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 13 lipca 14, 20:32

Questu z Baito nie ruszyłem. Ale ją mam sekret: jeżeli podczas finałowej walki ganonem namiezymy na zeldę i będziemy ją atakować, to nie będzie strzelała.

[ Dodano: 5 Grudzień 14, 19:14 ]
Hah. Ostatnio jak grałem to zrobiłem quest z Baito. Mam kolejny sekret. Gdy będziemy na polu Hyrule, to przez teleskop popatrzcie na flagi wiszące na zamku Hyrule, można zauważyć że flagi powoli kręcą się na "patyku".

[ Dodano: 5 Theeeee... 14, 19:14 ]
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”