Czy ktoś może wie jaki jest największy sekret Zeldy WW?
Moderator: Moderatorzy
- Dark Shadow
- Zora
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
chrno pisze:O matko.........jemu chodzi o kolesia który będzie pracował w Dragoon Rost,będzie sortował listy a dla niego będzie się jego listy do mamuśki wysyłało a co do Tarczy zdobywa się ją w z Medli w Wind Temple jeżeli się nie myle
Dokładnie o tego gościa mi chodzi. Spaceruje sobie z teczką i coś trzyma w ręce tak jakby czytał. Napiszcie co trzeba zrobić żeby dostał się na górę. A co do tarczy to dostaje się ją za wymiany. Najpierw trzeba zdobyć Town Flower, potem Sea Flower, a na końcu Exotic Flower i osłona jest nasza
Questu z Baito nie ruszyłem. Ale ją mam sekret: jeżeli podczas finałowej walki ganonem namiezymy na zeldę i będziemy ją atakować, to nie będzie strzelała.
[ Dodano: 5 Grudzień 14, 19:14 ]
Hah. Ostatnio jak grałem to zrobiłem quest z Baito. Mam kolejny sekret. Gdy będziemy na polu Hyrule, to przez teleskop popatrzcie na flagi wiszące na zamku Hyrule, można zauważyć że flagi powoli kręcą się na "patyku".
[ Dodano: 5 Theeeee... 14, 19:14 ]
[ Dodano: 5 Grudzień 14, 19:14 ]
Hah. Ostatnio jak grałem to zrobiłem quest z Baito. Mam kolejny sekret. Gdy będziemy na polu Hyrule, to przez teleskop popatrzcie na flagi wiszące na zamku Hyrule, można zauważyć że flagi powoli kręcą się na "patyku".
[ Dodano: 5 Theeeee... 14, 19:14 ]
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”