Sakwa na rupie
Moderator: Moderatorzy
Sakwa na rupie
Jestem po 2 swiatyni i chcialbym zdobyc wieksza sakwe, poniewaz do tej co mam moge zebrac tylko 200 rupii. Widzialem juz bomby po 10000 wiec chcialbym moc zebrac wieksza ilosc kasy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hehe te bomby stanieją. Nie ma w WW nawet sakwy na taką ilość
Większą sakwę na rupee dostaje się od Great Fairy (są dwie na 1000 i potem na 5000 rupee).
Większą sakwę na rupee dostaje się od Great Fairy (są dwie na 1000 i potem na 5000 rupee).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Great Fairy chyba jest zawsze, musisz znaleźć wyspę na której znajduje się duża muszla.
Wewnątrz muszli znajduje się Fairy's Fontain gdzie spotykamy Great Fairy (takich wysp jest oczywiście kilka).
Wewnątrz muszli znajduje się Fairy's Fontain gdzie spotykamy Great Fairy (takich wysp jest oczywiście kilka).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Skorzystaj z mapki mojego autorstwa w dziale Wind Waker. Tam są zaznaczone wszystkie Wróżki. U którejś dostaniesz większą sakwe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
~ Windfall Island to moj drugi dom! ~
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Oraz pisze resztę solucji:
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
Oraz pisze resztę solucji: