Mangi Zelda
Moderator: Moderatorzy
O? Tłumaczysz? My wzięliśmy się właśnie za Oot ^^, mamy już zrobioną okładkę i wyczyszczone skany, jeśli był byś chętny z nami współpracować przy tłumaczeniu Oot to napisz mi PW
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Kasen... ;/ imo oni =/= jakość... jpf albo mandragora jeśli już. Oni ładnie wydają, choć ostatnio oba wydawnictwa małe problemy miały. Ale mam nadzieję, że po wakacjach nastąpi przebudzenie Kasen zaczął wydawać komiks Warcrafta (1 tom wydał...) i tyle. Jednak i tak wolałem sobie wszystkie 3 ściągnąć z Amazonu. Jednak przynajmniej mam świadomość, że przekrętów w tłumaczeniu nie ma. Czasem potrafią takowe drażnić Kingdom Hearts mam 7 tomów po angielsku, bo łatwiej dostępne =] Morał taki, że po polskich wydawnictwach nie ma co się spodziewać cudów
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Za Kasenem to i ja nie przepadam-ale to oni wydają mangi na podstawie gier.Podobno Warcrafta można zamawiać dwójkę w Komikslandii już! Fajnie ;3 Zbieram z kasena tylko Warcrafta i Princess Ai.Też wolę JPF, ale pomyślałam o Kasenie właśnie z powodu Warcraftów i Ragnaroka.
Szkoda, że Zeldy w Ameryce/Anglii nie wydali...Zamówiłabym sobie na empiku.
Tak BTW, skoro znasz całą serię Trylogii Sunwell-jakie moce ma Anveena? I z kim kończy Kalec-z tą smoczą dziewczyną czy naszą uroczą blondyneczką?
Szkoda, że Zeldy w Ameryce/Anglii nie wydali...Zamówiłabym sobie na empiku.
Tak BTW, skoro znasz całą serię Trylogii Sunwell-jakie moce ma Anveena? I z kim kończy Kalec-z tą smoczą dziewczyną czy naszą uroczą blondyneczką?
She's got everything I need, pharmacy keys
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Deedlith_Anthy pisze:Ale nie po japońsku, prawda?
Nie, po angielsku
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Tak myślałam Czyli już jasne. Ja też mam po angielsku.
Dziwna jest dla mnie Link's Awakening-nasz kochany dlugouchy za łatwo się godzi na zniknięcie wyspy Przyjmuję tak po prostu że będzie ona żyć w jego wspomnieniach...Jakieś takie to wydaje mi się za proste.
Dziwna jest dla mnie Link's Awakening-nasz kochany dlugouchy za łatwo się godzi na zniknięcie wyspy Przyjmuję tak po prostu że będzie ona żyć w jego wspomnieniach...Jakieś takie to wydaje mi się za proste.
She's got everything I need, pharmacy keys
- fajny link
- Kokiri