Naruto

Lubisz mangę? Zapraszamy ;)

Moderator: Moderatorzy

Lubisz Naruto

Lubię
28
68%
Obojętne
6
15%
Nie
7
17%

Liczba głosów: 41

mariossjex
Kokiri
Kokiri

Postautor: mariossjex » 5 sierpnia 07, 21:27

frioniel pisze:Ech, szkoda, że druga seria Naruto jest spie... zwalona

No cóż.Ostatni odcinek mi się podobał.A poprzednie-porażka.W 1 odcinku były 3 ciosy i koniec odcinka :| Ale to że nie umiem Angielskiego skutecznie przeszkadza mi w czytaniu mangi

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 5 sierpnia 07, 23:16

mariossjex pisze:Ale to że nie umiem Angielskiego skutecznie przeszkadza mi w czytaniu mangi

Na stronie http://narutofan.mangadome.info/ tłumaczą najnowsze odcinki mangi na język polski. Powinieneś tam zajrzeć ;)

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 6 sierpnia 07, 01:19

Sorry za :off: ale ty mariossjex, jesteś z forum Harvest Moon Team? bo jak tak, to cię pamiętam hehe :) Pzdr...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

mariossjex
Kokiri
Kokiri

Postautor: mariossjex » 6 sierpnia 07, 09:18

frioniel pisze:Na stronie http://narutofan.mangadome.info/ tłumaczą najnowsze odcinki mangi na język polski. Powinieneś tam zajrzeć ;)

Ehe,czytam.Thx za linka :P Pierwsza myśl "dajcie komuś innemu by tłumaczył,nie kaleczcie języka"...tłumaczenie takie sobie :/
Boryn pisze:Sorry za :off: ale ty mariossjex, jesteś z forum Harvest Moon Team? bo jak tak, to cię pamiętam hehe :) Pzdr...

Jestem,jestem :P

wojownik
Goron
Goron

Postautor: wojownik » 6 sierpnia 07, 19:10

frioniel pisze:Na stronie http://narutofan.mangadome.info/ tłumaczą najnowsze odcinki mangi na język polski. Powinieneś tam zajrzeć
A ja sobie wole przeczytać niż słuchać jakiegoś tłumacza. Po pierwsze że nie czyta równo z postaciami, a po drugie to, to że przeszkadza w oglądaniu!
Obrazek

mariossjex
Kokiri
Kokiri

Postautor: mariossjex » 6 sierpnia 07, 19:54

wojownik pisze:A ja sobie wole przeczytać niż słuchać jakiegoś tłumacza. Po pierwsze że nie czyta równo z postaciami, a po drugie to, to że przeszkadza w oglądaniu!

Że co ? -.-'

Frionel źle się czyta :f Tak jakoś...
Dokończyłem walke z Sasorim i przestałem ściągać :P Ale i tak wielkie dzięki

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 6 sierpnia 07, 21:08

Wojownik, o czym ty gadasz? :o Jakiego tłumacza? Przeciez oni tylko skany tłumaczą... lol...

PS.

Jak mod spamuje, to i ja mogę :P

Ja tam mariossjexa kojarzyłem z "forum" (a raczej chlewu ^^) KPF :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 6 sierpnia 07, 22:29

Też mariossjex kojarzę z "forum" Kirbiego...To nie Ty wyśmiewałeś się z emo bloga jakiejś dziewczyny? Nieładnie :P Cześć, jestem pierwszym marudnym, niekochanym dzieckiem tego forum. Też mi miło :D
Co do Naruto...Bardzo popularna ta seria sie zrobiła. Czyżby "reklama" Jetixa pomogła i dzięki temu ta seria ma wielu młodych fanów?
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
AkatsukiFanka
Kokiri
Kokiri

Postautor: AkatsukiFanka » 30 stycznia 08, 19:13

Ten dubbing co na jetixie leci jest taki głupi, że aż momentami śmieszny. W dodatku połowa ocenzurowana. Już wolę oglądać na rtl 2, ale i tak najlepsza japońska wersja. Osobiście bardzo lubię to anime, choć czasem trochę nudne, bo np. skaczą po drzewach przez cały odcinek albo akacja toczy się zbyt powoli. :neutral: Najnowsze odcinki takie sobie. Pozdro dla wszystkich fanów Naruta :) :)
Kocham : Mangę i Anime, grać w Zeldę, moje zwariowane siostry :)

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 30 stycznia 08, 20:29

AkatsukiFanka, zgodzę się z Tobą! ^^

Mimo wszytko, jednak wolę mangę niż anime..

Ps: witaj na Zelda Central! ;)

Damta
Goron
Goron

Postautor: Damta » 27 lutego 08, 15:03

No n00by jak macie gadac o niechcianych dzieciach forum KPF czy Kiribiego to błagam was na PM czy cóś (zresztą MODZI też sie bawią)

Nie sądzicie że ostatnie kilka shpudenów jest nudne z cyklu: skakają,gadają i tak przez ok 35min :?:

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 28 lutego 08, 15:09

Damta pisze:Nie sądzicie że ostatnie kilka shpudenów jest nudne z cyklu: skakają,gadają i tak przez ok 35min :?:

Ogólnie Naruto SHITuuden jest beznadziejny ;/ Tak, jak w poprzedniej serii- odcinków dużo, treści mało, ale w tym przypadku zabrakło jeszcze tego fajnego klimatu poprzedniej serii, który wciągał. Poza tym teraz Naruto stara się udawać coś czym nie jest (mam na myśli ambitniejszą pozycję) i tragicznie mu to wychodzi >.> Wolę śledzić chaptery mangi, bo te są o niebo ciekawsze ;P

Awatar użytkownika
AkatsukiFanka
Kokiri
Kokiri

Postautor: AkatsukiFanka » 2 marca 08, 17:53

Ostatni odc. SHITpudena :D jaki oglądałam to któryś z kolei z walką z orochimaru... Dalej mi się nie chce, bo już się taki nudny robi ::( Może się jeszcze coś zmieni???? Na razie manga trzyma poziom. Niestety w mandze zabijają po kolei moje ulubione postacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham : Mangę i Anime, grać w Zeldę, moje zwariowane siostry :)

Awatar użytkownika
Lacha
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Lacha » 8 marca 08, 18:08

Naruto oglądam od niedawna i bardzo mi się podoba :) Doszedłem właśnie do fillerów i raczej je pominę i będę oglądał Shippuuden.
*Usunięto*Przez*Moderatora*

Damta
Goron
Goron

Postautor: Damta » 27 marca 08, 17:48

Lacha, ty głupii jesteś nie oglądaj SITudenuuw tylko mange czytaj bo to nudne się robi 26732846 odc. z cyklu WALKA Z OROCHIMARU

Wróć do „Manga & Anime”