Taxi Driver

Oglądałeś jakiś dobry film? Podziel się z nami wrażeniami.

Moderator: Moderatorzy

kaligi

Taxi Driver

Postautor: kaligi » 22 stycznia 06, 01:21

Co sądzicie o tym filmie?O kreacji De niro która była wg. mnie pod karzdym względem idealna.i czy wy też uwarzacie że tą muze morna by troszkę zmienić?Nie no fajna muza w filmie była ale tak mału urozmaicona że aż zmulała.No i oczywiście zajebiste zdjęcia i montaż.A scena przed lustrem była w całości zaimprowizowana przez De niro :wink:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 22 stycznia 06, 01:32

Muzyka jak dla mnie gówniana. Na początku mi nie przeszkadzala a pod koniec juz mnie denerwowala. Ten film należy do De Niro i do nikogo innego. Reszta postaci jest tylko marnym dodatkiem. A z tym że scena przed lustrem byla zaimprowizowana to wiedzialem. I to pokazuje ze ten człowiek jest prawdziwym geniuszem, mistrzem w swoim fachu. To jest chyba jego jedna z najlepszych jesli nie najlepsza rola. Ale te szmaty z tv to sobie wymyslily zeby puszczac Taksówkarza i Człowieka z blizną . Chamstwo po prostu. Na szczescie Scarface juz widzialem wiec spokojnie moglem obejrzec Taksówkarza.
Co jest kurde?

Wróć do „Kinomaniak”