Nintendo Switch
Moderator: Moderatorzy
Nintendo Switch
Nintendo planuje stworzyć nową konsolę. http://m.benchmark.pl/aktualnosci/nintendo-nx-pojawi-sie-szybciej-niz-myslelismy.html
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Na tej konsoli może właśnie skończyć nowa Zelda, w najlepszym wypadku zrobią Zeldę cross genową.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze:Jest jakiś ratunek?
NX też może polec, wcale nie jest powiedziane, że to coś zmieni jeśli będą postępować tak jak teraz z Wii-U. Jedyne co bym chciał to brak blokady w NX i wsteczna kompatybilność, żebym nie musiał specjalnie sprowadzać konsoli z japonii lub modować jej do ich ocenzurowanych gówien. Fatal Frame'a V już dawno sobie sprowadziłem oczywiście odcenzurowanego bez nintendowych burek. Czeka na półce z nadzieją na NX. Już dawno mam ps4 i jakbym kupił wiiu w dniu premiery za pełną cenę to chyba bym nie wytrzymał że dałem się tak oszukać przez tych ch$jków.
Wii-U to twór, którego do tej pory nie kupiłem i nie żałuję.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie liczyłbym na wsteczną kompatybilność w NX. Nintendo samo powtarza w kółko, że konsola będzie zupełnie nowym podejściem. Wątpię aby chcieli wracać do Wii U w taki sposób. Może przeniosą niektóre gry. Mówi się dużo o tym, że konsola może nie mieć napędu optycznego. To byłoby rozsądne. To nie czasy N64. Obecne kartridże (jeśli jeszcze można te karty tak nazywać) mogą być rozwiązaniem znacznie lepszym od płytek.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W takim razie jeszcze bardziej zrażą do siebie innych, szczególnie po czymś takim jak Wii-U.
A w tych czasach takie coś jak blokada regionalna jest śmieszne i nie stanowi problemu co pokazano już z 3DS. Swój domek na drzewie mogą robić sobie gdzie indziej.
A w tych czasach takie coś jak blokada regionalna jest śmieszne i nie stanowi problemu co pokazano już z 3DS. Swój domek na drzewie mogą robić sobie gdzie indziej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Nintendo NX
WiiU to taka porażka, że już zaczynają portować z niej gry na 3DS.
Mario Maker i Yoshi Wolly World z Wii-U trafią na 3DS nawet mnie to cieszy, szczególnie Mario Maker
Mario Maker i Yoshi Wolly World z Wii-U trafią na 3DS nawet mnie to cieszy, szczególnie Mario Maker
No mnie też. Chciałem pograć i teraz sobie kupię
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W Mario Maker 3DS nie będzie dało się wysyłać poziomów do sieci, ani ściągać poziomów zrobionych przez innych graczy jak to było na Wii-U. Powinni udostępnić taką opcję prze QR cody. Trochę entuzjazm opadł
Zmartwiłeś mnie. Głównie chciałbympopykac w plansze od innych ludzi
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Będzie można przesyłać tylko po przez streetpass i połączenie lokalne..
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Nintendo Switch
Czas na zmianę tematu
https://www.youtube.com/watch?v=f5uik5fgIaI
Prezentacja Nintendo Switch. Wsteczna kompatybilność nie wchodzi w gre. Jeszcze tylko czekam na to czy będzie region free, bo nikt nie będzie grał w ich przyszłe ocenzurowane crapy, jeśli takie się pojawią a na pewno nie ja.
Na trailerze widać w końcu jakieś konkretne Mario, wreszcie coś się ruszyło.
https://www.youtube.com/watch?v=f5uik5fgIaI
Prezentacja Nintendo Switch. Wsteczna kompatybilność nie wchodzi w gre. Jeszcze tylko czekam na to czy będzie region free, bo nikt nie będzie grał w ich przyszłe ocenzurowane crapy, jeśli takie się pojawią a na pewno nie ja.
Na trailerze widać w końcu jakieś konkretne Mario, wreszcie coś się ruszyło.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie będzie region-locka. Uczą się na błędach Wii-U
http://www.theverge.com/2017/1/12/14260 ... ion-locked
http://www.theverge.com/2017/1/12/14260 ... ion-locked
Gry VC udostępniane wraz z usługami online będą dostępne tylko przez dany miesiąc. Śmiechu warte.
Liczę, że w związku z tym, oferta będzie urozmaicona przez niską cenę comiesięcznej subskrypcji albo opłacalny rabat na dany tytuł po skończeniu się triala.
Liczę, że w związku z tym, oferta będzie urozmaicona przez niską cenę comiesięcznej subskrypcji albo opłacalny rabat na dany tytuł po skończeniu się triala.
Gry będą przypisane do konta a nie konsoli
Podajcie swoje friend cody