Boskie gry na PSP!~~
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Boskie gry na PSP!~~
Chce ktoś mi coś polecić? ^--^
Wszystkie gatunki mile widziane, byleby tylko gry były genialne, odkrywcze albo nawet świetne =3
Wszystkie gatunki mile widziane, byleby tylko gry były genialne, odkrywcze albo nawet świetne =3
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Demo MGS: Peace Walker
Tekken Dark Resurrection
God of War Chains of Olympus
MediEvil: Resurrection
MG AC!D 1, 2
MGS: Portable Ops
Daxter
Tekken Dark Resurrection
God of War Chains of Olympus
MediEvil: Resurrection
MG AC!D 1, 2
MGS: Portable Ops
Daxter
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
sEbeQ13 pisze:A tych gier właśnie nie polecam :Little Big PlanetMasterLink pisze:MGS: Portable Ops
Daxter
CC, KH i Dissidie (mimo ponoć idiotycznej fabuły) napewno obczaje, za reszte dzięki wszystkim za przypomnienie mi o tych grach *__*
GoW sobie odpuszcze, bo ta seria mnie odrzuca totalnie, jakby dobra nie była.
Little Big Planet raczej nie w moim stylu (ale Sackboye są superzaste X33), ale co jest nie tak z MGSem?
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie jest po prostu brzydki ;p no i jakiś dziwnie głupi. Odrzucił mnie od razu. Dałem sobie z nim spokój tymczasowo.
Jako fan DBZ, oczywiście polecam Shin Budokai 2 ale to pewnie też cie odrzuca ;p.
Tekken 6 to również porażka...
Osobiście niecierpliwie czekam jeszcze na Last Ranker, FF Agito XIII.
Jako fan DBZ, oczywiście polecam Shin Budokai 2 ale to pewnie też cie odrzuca ;p.
Tekken 6 to również porażka...
Osobiście niecierpliwie czekam jeszcze na Last Ranker, FF Agito XIII.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
PO to dobra gra, ale takie demo Peace Walkera zjada ją całą. Od razu widać, jak wygląda MGS z Kojimą, a jak bez niego. MGS: PO wyjaśnia kilka rzeczy z MGS3. Jedyny MGS na PSP jakiego nie polecam to
MGS: Portable Ops Plus - jest okrojona z głównego scenariusza PO i posiada tylko tryb "Infinity Mission" - jest to zbiór misji polegających na dojściu z punktu A do B na losowych mapach.
MGS: Portable Ops Plus - jest okrojona z głównego scenariusza PO i posiada tylko tryb "Infinity Mission" - jest to zbiór misji polegających na dojściu z punktu A do B na losowych mapach.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
sEbeQ13: jak tylko brzydki, to spoko, mi brzydota nie przeszkadza XD
Fabuła zdaje się być interesująca *__*
DB w sumie aż tak mnie nie odrzuca (choć fanką nie jestem.. ), ale chyba Naruto na PS2 wystarcza mi w kategorii shonenowych nawalenek Tekkena odpuszcze z tego samego powodu.
Lubię takie gry, ale od czasu do czasu - nie mogłabym grać w nie cały czas.
Last Ranker mi się podoba *__* Ładne postacie. Chyba też zagram 3
MasterLink: a to szok. Wersja nazwana "plus" okazuje się być okrojona O.o To demo też koniecznie obczaje, kiedy wychodzi cała gra? ;->
Fabuła zdaje się być interesująca *__*
DB w sumie aż tak mnie nie odrzuca (choć fanką nie jestem.. ), ale chyba Naruto na PS2 wystarcza mi w kategorii shonenowych nawalenek Tekkena odpuszcze z tego samego powodu.
Lubię takie gry, ale od czasu do czasu - nie mogłabym grać w nie cały czas.
Last Ranker mi się podoba *__* Ładne postacie. Chyba też zagram 3
MasterLink: a to szok. Wersja nazwana "plus" okazuje się być okrojona O.o To demo też koniecznie obczaje, kiedy wychodzi cała gra? ;->
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Zeldmanka_77
- Kokiri