Nintendo Wii - Temat ogólny
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
A ja mam takie pytanie... kupił ktoś dla swojego Wii Cable Component? To niby ma poprawić jakość obrazu na telewizorach/monitorach LCD/plazma sprawdził to ktoś?
Ja od jakiegoś czasu Wii mam podłączone do karty TV komputera i na moim monitorze LCD gry sa takie... rozmazane... oczy mnie bolą od tego trzeba przyznać
próbka:
szukam więc jakiegoś wyjścia, by to poprawić
Ja od jakiegoś czasu Wii mam podłączone do karty TV komputera i na moim monitorze LCD gry sa takie... rozmazane... oczy mnie bolą od tego trzeba przyznać
próbka:
szukam więc jakiegoś wyjścia, by to poprawić
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
No tylko sami widzicie po tym screenie co go podesłałam, że jak sie dłużej patrzy np. w tekst to można dostać "mrugawicy" xD i się zastanawiam jak się tego pozbyć... niby przed wczoraj przestawiłam konsole na 50hz i troche sie polepszyło, ale to nie to co chciałam osiągnąć... na staruśkim 15 calowym telewizorku którego już nie mam bo sie zepsuł, gry wyglądały nieco lepiej... Jedyną gra która zwaliła mnie z nóg na LCD'ku jest Brawl, ale co sie dziwić, ma supprot dla HDMI.
Niby w odpowiedniej sekcji w opcjach jest do wyboru cos takiego jak 50hz, 60hz i HDMI, ale ta ostatnia opcja jest u mnie w konsoli zupełnie wyłączona. Potrzebuje cable component, żeby ta opcja się podświetliła?
Niby w odpowiedniej sekcji w opcjach jest do wyboru cos takiego jak 50hz, 60hz i HDMI, ale ta ostatnia opcja jest u mnie w konsoli zupełnie wyłączona. Potrzebuje cable component, żeby ta opcja się podświetliła?