Ulubiona konsola current-gen
Moderator: Moderatorzy
[ Dodano: Wto 26 Kwi, 2005 ]
Ja najbardziej lupie ps2, ona nie sluzy tylko do grania no i co najwazniejsze posiada network adaptapter a internet w gacku to totalna hala, nie dosc ze co misiac trzeba placic to jeszcze nie ma prawie zadnej gry wykorzystujacej net
pegazus to chyba poprostu podroba nesa nintendo, ja wiem tylko tyle ze nes zostal wydany w 1985 a famicom 1982.
Ja najbardziej lupie ps2, ona nie sluzy tylko do grania no i co najwazniejsze posiada network adaptapter a internet w gacku to totalna hala, nie dosc ze co misiac trzeba placic to jeszcze nie ma prawie zadnej gry wykorzystujacej net
pegazus to chyba poprostu podroba nesa nintendo, ja wiem tylko tyle ze nes zostal wydany w 1985 a famicom 1982.
1) Za granie na Cube'ie przez internet płacić nie trzeba . Coś ci się pomieszało, tylko za granie przez neta na X'ie trzeba płacić. Do tego może Gacek nie ma wielu gier z opcją grania przez neta, ale jednak nie trzeba non-stop grać przez neta, prawda ?
2) Mówienie że "PS2 jest najlepszy bo ma serie Final Fantasy" jest nie na miejscu. Każdy ma inny gust i nie musi czcić PS2 "bo ma Final Fantasy". Zresztą Gacek ma wiele świetnych tytułów (od Zeldy po Marie i zaloże się, że żaden z posiadaczy Gacka, nie ma wszystkich tytułów jakie by chciał.
3) Pegazus jest podróbą SNES'a, nie NES'a.
4) Odrazu mówie że nie jestem fan boyem Nintendo. Wręcz przeciwnie - jestem kolekcjonerem wszystkich konsol (no może prócz Segi .
Yoda - No to może są dwa rodzaje pegazusa xD. Bo mój kolega miał pegazusa, podróbe snes'a ;d.
2) Mówienie że "PS2 jest najlepszy bo ma serie Final Fantasy" jest nie na miejscu. Każdy ma inny gust i nie musi czcić PS2 "bo ma Final Fantasy". Zresztą Gacek ma wiele świetnych tytułów (od Zeldy po Marie i zaloże się, że żaden z posiadaczy Gacka, nie ma wszystkich tytułów jakie by chciał.
3) Pegazus jest podróbą SNES'a, nie NES'a.
4) Odrazu mówie że nie jestem fan boyem Nintendo. Wręcz przeciwnie - jestem kolekcjonerem wszystkich konsol (no może prócz Segi .
Yoda - No to może są dwa rodzaje pegazusa xD. Bo mój kolega miał pegazusa, podróbe snes'a ;d.
Ostatnio zmieniony 2 maja 05, 12:46 przez Shizo, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem problemy z komputerem. Ale teraz wracam =].
za net w gacku ja placilem przez jakis czas (pozniej przestalem i sprzedalem na allegro). na poczatek mamy darmowe 30 dni ale pozniej trzeba placic okolo 37 zl. Z gier wykorzystujacych net w gc znam serie phantasy star online, 1080avalanche, mk dd.
uważam ps2 za najlepsza konsole ale kazdy moze lubic inna
Pegazus to podróba nesa a nie snesa, kazdy kto mial pegaza lub ma powinien to wiedziec
uważam ps2 za najlepsza konsole ale kazdy moze lubic inna
Pegazus to podróba nesa a nie snesa, kazdy kto mial pegaza lub ma powinien to wiedziec
Moi faworyci to:
Super fajne gry na nie:
Sam posiadam obie te konsole i te wszystkie wymienione gry. Szczerze polecam!
Kod: Zaznacz cały
- Nintendo Dual Screen (NDS)
- Nintendo Game Cube (NGC)
Super fajne gry na nie:
Kod: Zaznacz cały
- The Urbz: Sims in the City (NDS)
- Mario Cart: Double Dash (NGC)
- Mario 64 (NDS)
- Metroid Prime (NGC)
- Nintendo D.O.G. (NDS)
- The Legend of Zelda: Wind Waker (NGC)
Sam posiadam obie te konsole i te wszystkie wymienione gry. Szczerze polecam!
"Link, nie zapomnij pozdrowić babci ode mnie." - Siostra Linka, "Zelda: Wind Waker"
PS2 jest wypaione z powodu:
1.Ilości gier
2.Jakosci gier (nie wszystkich oczywiście)
3.Mocą obliczeniową (jóż drugi raz urzywam tego wyrazenia )
4.wygodny pad
A GCN :
1.gry
2.wygląd
3.Seria Mario i Zelda
4.konsola dla wszystkich (3 latki lubia grać w Mario Cart !)
1.Ilości gier
2.Jakosci gier (nie wszystkich oczywiście)
3.Mocą obliczeniową (jóż drugi raz urzywam tego wyrazenia )
4.wygodny pad
A GCN :
1.gry
2.wygląd
3.Seria Mario i Zelda
4.konsola dla wszystkich (3 latki lubia grać w Mario Cart !)
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!
Mimo wszystko wychodzi iz PS2 jest najlepsze ma mase gier,w tym duzo zajebistych tytolow jest w sumie najbardziej popularne.Jednak ja najbardziej cenie sobie GCN i kupie je dla Zeldy Twilight Princess i MGS TS.W sumie od zawsze mialem konsole "BIG N" i nie zmieniem tego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
W pełni Cie rozumie sam od zawsze najbardzie bliskie byla mi konsola z pod znaku big "N" ,to jednak PlayStation ma wiekszą ilosc tytułów,no a przeciez konsole głownie kupujemy dla gier,takze to naprawde trudny wybór,sam zdecydowałem sie na Nintendo to jednak w pozniejkszym czasie siegnalem po PS z wzgledu na bijatyki i gangsta's game.Dla mnie Nintendo jest najlepsze na świecie mimo iz ma mniej gier,nie jest az tak bardzo popularne,przynajmniej w Polsce to jednak taa kosnola ma cos w sobie czego inne nie mają,poza tym jest Zelda jedna z najlepszych na swiecie.Zaraz po Nintendo jest PlayStation i praktycznie jak dla mnie jest minimalnie gorsza od Nintendo
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious