Nintendo Wii - Temat ogólny
Moderator: Moderatorzy
Karta SD przydaje sie do softmoda, swiat homebrew stoi wtedy otworem. Porty starych gier z PC, ze sterowaniem Wii, to cos pieknego Wyobraz sobie gre w Quake 2 z pistoletem w dloni(tak, wiem, potrzebna nakladka) lezac na kanapie przed tv
http://retroage.net - najlepszy serwis o retrograniu.
ogólnie rzecz ujmując konsolka staniała i to bardzo.W galerii widziałem już za 500 zł a na allegro za 300 zł kupić można. Tak samo gry.
Na święta będzie chyba najlepszy czas do kupna Wii jeśli ktoś nie ma.
[ Dodano: 20 Styczeń 15, 17:33 ]
Od założenia tego wstydliwego dla mnie tematu w końcu dobyłem czarną Wii. Zajęło mi to 6lat
I mam kilka pytań.
Sensor Bar Nintendo Wii
- jak się tego używa i do czego to służy?
Na ile mi pozwolą zwykłe alkaliczne baterie?
Puki co nie mam akumulatorów.
Na święta będzie chyba najlepszy czas do kupna Wii jeśli ktoś nie ma.
[ Dodano: 20 Styczeń 15, 17:33 ]
Od założenia tego wstydliwego dla mnie tematu w końcu dobyłem czarną Wii. Zajęło mi to 6lat
I mam kilka pytań.
Sensor Bar Nintendo Wii
- jak się tego używa i do czego to służy?
Na ile mi pozwolą zwykłe alkaliczne baterie?
Puki co nie mam akumulatorów.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sensor Bar podpinasz do Wii i kładziesz np. na telewizorze lub przed nim. Dzięki temu będziesz mógł operować pilotem do wii na ekranie.
Baterie wystarczą tak na 10 godzin. Zależy też od tego czy ustawisz sobie dźwięk w pilocie i wibracje.
Baterie wystarczą tak na 10 godzin. Zależy też od tego czy ustawisz sobie dźwięk w pilocie i wibracje.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Re: Nintendo Wii - Temat ogólny
https://www.youtube.com/watch?v=qJWm-yUsEKM
Nintendo Wii in 2019. Ja zawsze byłem jakiś zacofany, kiedy wszyscy ogrywali swoje Wii ja pykałem na 64. Kiedy ludzie zaczęli czekać na Wii U i Switch ja grałem na Wii. Teraz mamy Wii Switch, a ja mam 3ds.
Nintendo Wii in 2019. Ja zawsze byłem jakiś zacofany, kiedy wszyscy ogrywali swoje Wii ja pykałem na 64. Kiedy ludzie zaczęli czekać na Wii U i Switch ja grałem na Wii. Teraz mamy Wii Switch, a ja mam 3ds.
Re: Nintendo Wii - Temat ogólny
Lepiej późno niż wcale!