Spolszczenie
Moderator: Moderatorzy
Spolszczenie
Ściągnołem se roma z linka podanego w innym temacie , spolszczenie do niego z zelda center i zaczołem patchwaćna język polski , ale niestety niechce sie spachować, rozmiar roma sie zgadza , włączam program xpspoll cczy cuś takiego to sie nachwile wałncza i odrazu wyłancza , dobra stosuje sie według readme jak wpisuje ścieżke programu patcha i romu tak jak tam było podane to wyświetla sie błąd że nie odnaleziono takiego czegoś.HELP co robić !!??, chce se pograć w wersje pl :/, jak niewiecie jak to zrobić to przynajmniej podajcie link do roma pl już spatchowanego.
Ejjjjjjjjjj bo mam straszny problem. Chciałbym sobie zagrać w spolszczoną wersję OoT. No więc ściągnąłem sobie anglojęzyczną wersje i patcha. Spoczątku miałem małe problemy z określeniem miejsca OoT ale nic, poradzilem sobie:D. I nagle powstał problem że przy patchowaniu wyskakuje error "ZOOTV64.APS contents a unknown option" męcze się już dwie godziny z tym i nie daje rady:/
A na stronie głownej nie ma?
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
A czytałeś regulamin.Pisze w nim wyraźnie że nie wolno odświeżać tematów z przed 4 miesięcy a ty odświeżyłeś temat z przed 4 lat.Nie chce być chamski bo sam miałem kiedyś problem z odkopywaniem tematów.Czytałeś regulamin???
REGULAMIN
REGULAMIN
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto