Ulubiona Zelda
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
Ankieta zostala zrobiona w 2005 roku, wiec o TP raczej trudno bylo powiedziec, ze sie komus podobalo... ~~' A nie wiem ile jest miejsc w ankiecie dozwolonych... Jaki jest limit? oO
Moja ulubiona zawsze byla i zawsze bedzie Majora's Mask. Wszystkie postacie maja swoje wlasne zycie, a nie tylko stoja bezcelowo w miejscu lub chodza to tu to tam (oczywiscie, z malymi wyjatkami... takie postacie tez sie w MM zdarzaja... chyba... XD). Poza tym podobaja mi sie przemiany Linka, szczegolnie Oni/Kishin/jakkolwiek go tam nazwac/ i Zora.
Zaraz potem jest Oracle of Ages i Link's Awakening. Szkoda tylko, ze Nintendo nie moglo polaczyc trzech gier i nie wydali Oracle of Secrets... Moze keidys zrobili by remake tych gier i dodali Oracle of Secrets? kto wie? xC
TP mnie rozczarowal, mimo ze doszlam dopiero do miejsca, gdy sie idie do Bo po buty. Pierwszego bossa mozna pokonac nie tracac ani jednego serduszka ~~' Coz, w OoT tez, ale zdecyowanie nie jak sie gra pierwszy raz (ja brata prosilam by mi Gohme zalatwil, bo sie jej przestraszylam XD)
Moja ulubiona zawsze byla i zawsze bedzie Majora's Mask. Wszystkie postacie maja swoje wlasne zycie, a nie tylko stoja bezcelowo w miejscu lub chodza to tu to tam (oczywiscie, z malymi wyjatkami... takie postacie tez sie w MM zdarzaja... chyba... XD). Poza tym podobaja mi sie przemiany Linka, szczegolnie Oni/Kishin/jakkolwiek go tam nazwac/ i Zora.
Zaraz potem jest Oracle of Ages i Link's Awakening. Szkoda tylko, ze Nintendo nie moglo polaczyc trzech gier i nie wydali Oracle of Secrets... Moze keidys zrobili by remake tych gier i dodali Oracle of Secrets? kto wie? xC
TP mnie rozczarowal, mimo ze doszlam dopiero do miejsca, gdy sie idie do Bo po buty. Pierwszego bossa mozna pokonac nie tracac ani jednego serduszka ~~' Coz, w OoT tez, ale zdecyowanie nie jak sie gra pierwszy raz (ja brata prosilam by mi Gohme zalatwil, bo sie jej przestraszylam XD)
Ja zpewnością wybrałabym TP,a le tą na nintendo Wii...powód? Cód grafika, a przedewszystkim fajnie sie streruje bo w pełni mozna sie wczuć w grę
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
niemoge, jak mi sie pokazyuej cos wordzaju [postów nieprzeczytachych: 1]
i niby jak ja mam to zignorowac?? a tak wogle to ponoś ta najnowsza zelda phantom huglars (dobrze?) też jest fajna
i niby jak ja mam to zignorowac?? a tak wogle to ponoś ta najnowsza zelda phantom huglars (dobrze?) też jest fajna
No to spoko..co do sterowania to z pytaniami zapraszam do Pana sQuall'a (heh..darmowa reklama) a tak wogle to tym "długopisem" jak to zgrabnie ująłeś całkiem wygodnie sie steruje postacią
To Krupoll zjadł nie ja...WW jest jeszzce fajna, a tak wogle to ja sie wstrzyma od oddania głosu bo tu nie ma TP pod Wii
-
- Kokiri
Jeszcze nie wypowiadałem się w tym temacie, ale co niektóre osoby śledzące moje posty wiedzą zapewne jaka część jest moją ulubioną ^^ Jest nią oczywiście Wind Waker. Dopiero od tej części zaczęła się moja miłość do Zeldy. Wcześniej grałem w Ocarina of Time- również świetna gierka, ale jednak nie posiadała tej magii, która w Wind Wakerze pochłonęła mnie bez reszty. Teraz oczekuję, że Phantom Hourglass okaże się wspaniałą grą i będzie dumnie nosiła miano sequela genialnej poprzedniczki.