Zrób sam Zelde !!!
Moderator: Moderatorzy
Zrób sam Zelde !!!
Od niedawna posiadam program którym można robić RPG-i klasy C to znaczy RPG typu GS lub Pokemon itd. Jednym Słowem RPG-i turowe sam zaczełem robić jedną gierkę i nawet nawet zaczyna się robić coraz bardziej pożądniejsza narazie daje wam adres bloga na którym możecie zobaczyć jak wyglądają nieoficjalne screnny puźniej zamieszce adres z którego będziecie mogli ściagnąć program
ENDZOJ
www.goldensuno.blog.onet.pl
zapraszam !!!
PS: NAWET MAM JUŻ POMYSŁ NA PCową wersję Z.E.L.D.Y..........[shadow=yellow][/shadow]
ENDZOJ
www.goldensuno.blog.onet.pl
zapraszam !!!
PS: NAWET MAM JUŻ POMYSŁ NA PCową wersję Z.E.L.D.Y..........[shadow=yellow][/shadow]
U canot kill did u dont, not create...
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hmmm... gra w tej chwili wygląda mi na hybrydę Golden Suna z Chrono Tiggerem (chyba oba tytuły zapisałem dobrze?)... ale coś Ci poradzę... zmień tło newsów, bo prawie się nie da przeczytać treści.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Hmm Game maker ? nie znam tego ja gierke robie w RPG MAKERZE
możecie go pobrać ze stronki www.rpgmaker.pwii.pl jest on darmowy i bardzo latwy
w obsłudze zawansowani (ja też) potrafią z CRPG zrobić ARPG w rpgmak.
PS: gdy będziecie mieli problemy piszcie na emaila wieb@op.pl
EnDZOJ
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 2005 ]
cyprien,
Ok mi to pasuje ale jeszcze nie znam ani nie umiem się bawić w game makerze
możecie go pobrać ze stronki www.rpgmaker.pwii.pl jest on darmowy i bardzo latwy
w obsłudze zawansowani (ja też) potrafią z CRPG zrobić ARPG w rpgmak.
PS: gdy będziecie mieli problemy piszcie na emaila wieb@op.pl
EnDZOJ
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 2005 ]
cyprien,
Ok mi to pasuje ale jeszcze nie znam ani nie umiem się bawić w game makerze
U canot kill did u dont, not create...
Właściwie, jakbyś przejrzał forum archiwalne zauważyłbyś, że był już podobny projekt, gdzie nie chwaląc się napisałem początek scenariusza, potem projest umarł...
Właściwie mógłbym wam troche pomóc przy fabule, jak tylko znajdę trochę wolnego czasu...
Właściwie mógłbym wam troche pomóc przy fabule, jak tylko znajdę trochę wolnego czasu...
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje my?li
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujno?ć forumowiczów
----------------------------
Lepsze jutro było wczoraj.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje my?li
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujno?ć forumowiczów
----------------------------
Lepsze jutro było wczoraj.
Sarutobi pisze:Huh.. Gra zapowiada się fajnie ale czy pomyślałeś józ o dżwiękach/muzyce jak pys sie zastanawiał to pisz bo józ ropiłem film był taki że chała była nawetgo ogłądać ale dało się słuchać.Jóż robiłem dżwięki imoże nie po może nie profesjonalnie ale jednak
Dżwięki można wyciągnąć z gry...
A o filmie nawet nie mów:)
Może robimi nowy film(ja jestem za Manhuntem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) i udostępnimy w necie:)
8=============D