Bazgroły
Moderator: Moderatorzy
Bazgroły
Może zacznę od tego, że nie było mnie tu z 3 lata i pewnie mało kto mnie pamięta, chociaż ja rozpoznaję kilka osób Żeby nie zaczynać od zwykłego posta postanowiłem wziąć do ręki kartkę i namazać coś w 5min. Trochę dziwnie mi to wyszło, ale co tam
Ostatnio zmieniony 17 lutego 09, 20:07 przez Fixer, łącznie zmieniany 2 razy.
Noo tak sie sklada ze mnie tu tez z 2 latka nie bylo ale wiele to sie chyba nie zmienilo.
Co do tych "bazgrolow" (nie nazywam tak dlatego ze mi sie nie podoba ) to pierwszy jest ekstra a tego drugiego niestety nie widze.
Tak ogolnie co mozna powiedziec to masz do tego reke Fixer. Zachecam aby inni tez dodawali tu swoje dziela, bedzie na co popatrzec!
Pozdro!
P.S.
Ja Cie doskonale pamietam Fixer, zawsze tu na forum hehe
Co do tych "bazgrolow" (nie nazywam tak dlatego ze mi sie nie podoba ) to pierwszy jest ekstra a tego drugiego niestety nie widze.
Tak ogolnie co mozna powiedziec to masz do tego reke Fixer. Zachecam aby inni tez dodawali tu swoje dziela, bedzie na co popatrzec!
Pozdro!
P.S.
Ja Cie doskonale pamietam Fixer, zawsze tu na forum hehe
~ Windfall Island to moj drugi dom! ~
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Oraz pisze resztę solucji:
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
Oraz pisze resztę solucji:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No niezły ten "bazgroł" Fixera, ale przydałaby się również wersja kolorowa :J
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
lol a kurde ja jestem kokiri czemu?? pliska o odpowiedz
[ Dodano: Sro 23 Wrz, 2009 ]
ale Fixer bazgrasz gożej nisz kur pazurem xD
to muj miecz w zeldzie xD
pszykro mi ale z nuduw
dobra jak by jakieś problemy z majora's masks to do mnie pisac jestem na forum
ale Fixer bazgrasz gożej nisz kur pazurem xD
to muj miecz w zeldzie xD
pszykro mi ale z nuduw
dobra jak by jakieś problemy z majora's masks to do mnie pisac jestem na forum
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Ostatnio jakos mazłem sobie Linka
http://img51.imageshack.us/img51/5769/71590754.jpg
Nie jest to mój pierwszy Link, ale na pewno pierwszy dorosły najlepsiejszy ;p.
Ostatnio ćwiczę takie lepsze rysunki, niż tylko komiksy, DB itd. We ferie przyjechał do mnie brat ( :U ). Jakiś maniak książków się z niego zrobił i poprosił mnie o pewien rysunek. Na podstawie opisu... Kobieta-czarny anioł miała mieć czarne długie włosy, czarne oczy, czarne duże skrzydła, piersi też niczego sobie, skórzane spodnie, full blizn i założone ręce. Styl dowolny. Cóż, w mojej wyobraźni tak oto wyglądała. Wiem, że lipnie, ale jednak dopiero sie ucze ;p.
http://img85.imageshack.us/img85/3610/c ... 600001.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/5769/71590754.jpg
Nie jest to mój pierwszy Link, ale na pewno pierwszy dorosły najlepsiejszy ;p.
Ostatnio ćwiczę takie lepsze rysunki, niż tylko komiksy, DB itd. We ferie przyjechał do mnie brat ( :U ). Jakiś maniak książków się z niego zrobił i poprosił mnie o pewien rysunek. Na podstawie opisu... Kobieta-czarny anioł miała mieć czarne długie włosy, czarne oczy, czarne duże skrzydła, piersi też niczego sobie, skórzane spodnie, full blizn i założone ręce. Styl dowolny. Cóż, w mojej wyobraźni tak oto wyglądała. Wiem, że lipnie, ale jednak dopiero sie ucze ;p.
http://img85.imageshack.us/img85/3610/c ... 600001.jpg