Hej!
Po trwającej dość długo awarii forum, udało mi się przenieść całość na nowszy i (przede wszystkim) działający skrypt phpBB w najnowszej możliwej wersji.
Teoretycznie wszystkie tematy/posty/użytkownicy itd powinny być przeniesione ze starego forum, więc raczej nic nie straciliśmy.
Istnieje szansa, że jednak coś nie działa. W takim wypadku proszę o kontakt, będę starał się naprawiać ewentualne błędy na bieżąco.
Jak nie trudno nie zauważyć, obecnie forum ma standardową skórkę. Przenosinami starego stylu (wyłącznie zielonego - fanów złotego przepraszam) zajmę się jak tylko upewnię się, że na pewno z działaniem forum wszystko jest ok.
Z dobrych wieści, dzięki przejściu na nowy silnik mamy wreszcie forum, które działa i wygląda dobrze na wszystkich urządzeniach niezależnie od ich rozdzielczości ekranu. Jest też parę innych zalet, np. zdecydowanie szybsze wczytywanie się całości, czy wygodniejszy interfejs. Na pewno całość nabierze rumieńców jak wezmę się za przenoszenie skórki ze starego forum (uprzedzam, że być może nie 1:1).
Nowe forum może też nie mieć paru modułów, więc jeśli zauważycie, że czegoś brakuje i uważacie, że warto aby to przywrócić to dajcie koniecznie znać!
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc i cierpliwość, oraz zapraszam do dyskusji
Nowe forum
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nowe forum
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Nowe forum
Opcja spoiler by się przydała i może jeszcze jakieś nowe emotki oprócz tych starych. Te są już na prawdę przestarzałe.
Forum się jeszcze pozmienia więc na razie nie ma co aż tak na bieżąco zgłaszać błędów.
Forum się jeszcze pozmienia więc na razie nie ma co aż tak na bieżąco zgłaszać błędów.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Opcja spoiler by się przydała
Dodane
MasterLink pisze:i może jeszcze jakieś nowe emotki oprócz tych starych. Te są już na prawdę przestarzałe.
Popatrzę za czymś
MasterLink pisze:Forum się jeszcze pozmienia więc na razie nie ma co aż tak na bieżąco zgłaszać błędów.
Nie krępuj się, bo forum już raczej tylko kosmetyka czeka z mojej strony, chyba, że ktoś coś wartego uwagi i czasu zgłosi
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ok wyśle na pw
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ogólnie szanuję Cię Piotrze, że jeszcze Ci się chce w to wszystko bawić :/
Aktywność jest naprawdę mała, więc podziwiam Cię, bo chyba głównie to robisz dla własnej satysfakcji (może chcesz powspominać stare czasy?)
Sam kiedyś byłem jednym z najaktywniejszych użytkowników na forum, każdy kto był na ZC od mojego zalogowania praktycznie mnie tu znał
Nie wiem czemu od jakichś dwóch lat praktycznie mnie tu nie ma
Może serio dlatego, że ludzi jest coraz mniej, a ja też ostatnio gram ogólnie mniej(nie mówię, że nie gram w ogóle)
PS: Jeśli chodzi o to czego mi brakuje ze starego forum to są to dwie rzeczy, a mianowicie złoty layout, był genialny
No i jeszcze nie ma opcji "szybka odpowiedź", której ja osobiście zawsze używałem
Ale tak ogólnie to robota pierwsza klasa
Aktywność jest naprawdę mała, więc podziwiam Cię, bo chyba głównie to robisz dla własnej satysfakcji (może chcesz powspominać stare czasy?)
Sam kiedyś byłem jednym z najaktywniejszych użytkowników na forum, każdy kto był na ZC od mojego zalogowania praktycznie mnie tu znał
Nie wiem czemu od jakichś dwóch lat praktycznie mnie tu nie ma
Może serio dlatego, że ludzi jest coraz mniej, a ja też ostatnio gram ogólnie mniej(nie mówię, że nie gram w ogóle)
PS: Jeśli chodzi o to czego mi brakuje ze starego forum to są to dwie rzeczy, a mianowicie złoty layout, był genialny
No i jeszcze nie ma opcji "szybka odpowiedź", której ja osobiście zawsze używałem
Ale tak ogólnie to robota pierwsza klasa
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto