Projekt "jak uchronić ZCF przed "RuShOfFym PoKiEm:
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Projekt "jak uchronić ZCF przed "RuShOfFym PoKiEm:
Proponowałam to już w temacie o Słit Brokaciku, ale ponieważ nikt tego nie dostrzegł....
Przejrzałam raz jeszcze regulamin i nie zauważyłam niczego na temat tAki3g000 pIsSEmCaaa =*
Proponuję wprowadzić do niego zakaz stosowania l337-speaku(tylko Largo z MT on przystoi) oraz szeroko pojętego pisma pOkEmOnIsTeGo. Załóżmy, że zdarzyłby nam sie atak pokemonów. I co? Moderatorzy/admini zaczną banować ich/dawać osty? Ale to niezgodne z prawem!Nie można karać za coś, co nie jest formalnie zakazane. Musi najpierw być zapis w regulaminie.
Nie jestem narazie adminem, modem ani niczym takim. Jestem zwykłym użytkownikiem, na dodatek z ostrzeżeniem. Dlatego jest to propozycja dla Władzy Forum. Chce jednak, aby użytkownicy sie wypowiedzieli-stąd ta ankieta. Uwaga, najmilej by było, żeby głosujący sie tu wypowiedzieli,na wypadek, gdyby jakiś pokuś tu przyszedł i zacząl nabijać drugą opcję.
Jest to temat jak najbardziej na poważnie, nie ma też on na celu podważania Władzy Najwyższej itd.
Mam nadzieję, że ZClowa społeczność sie tu wypowie
Przejrzałam raz jeszcze regulamin i nie zauważyłam niczego na temat tAki3g000 pIsSEmCaaa =*
Proponuję wprowadzić do niego zakaz stosowania l337-speaku(tylko Largo z MT on przystoi) oraz szeroko pojętego pisma pOkEmOnIsTeGo. Załóżmy, że zdarzyłby nam sie atak pokemonów. I co? Moderatorzy/admini zaczną banować ich/dawać osty? Ale to niezgodne z prawem!Nie można karać za coś, co nie jest formalnie zakazane. Musi najpierw być zapis w regulaminie.
Nie jestem narazie adminem, modem ani niczym takim. Jestem zwykłym użytkownikiem, na dodatek z ostrzeżeniem. Dlatego jest to propozycja dla Władzy Forum. Chce jednak, aby użytkownicy sie wypowiedzieli-stąd ta ankieta. Uwaga, najmilej by było, żeby głosujący sie tu wypowiedzieli,na wypadek, gdyby jakiś pokuś tu przyszedł i zacząl nabijać drugą opcję.
Jest to temat jak najbardziej na poważnie, nie ma też on na celu podważania Władzy Najwyższej itd.
Mam nadzieję, że ZClowa społeczność sie tu wypowie
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jestem jak najbardziej za, to pismo jest wkurzające i nawet Miodek może mieć problemy z jego odczytaniem.
PS: Powinni zakazać tego na Słit Brokacie. :I
PS: Powinni zakazać tego na Słit Brokacie. :I
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Prawdę mówiąc, banując takie pokemony można by się powołać na:
Tak więc nasz regulamin jednak przewiduje i takie rzeczy
Mimo tego, oczywiście jestem za
Regulamin pisze:• Wyłącz CapsLock - w Sieci pisanie dużymi literami jest uznawane za krzyk. To niegrzeczne.
• Staraj się pisać zgodnie z zasadami polskiej ortografii. Jeśli masz z tym problem - skorzystaj z edytora tekstu. Dbałość o poprawną pisownię traktowana jest jako wyraz szacunku.
Tak więc nasz regulamin jednak przewiduje i takie rzeczy
Mimo tego, oczywiście jestem za
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ciekawe, kto na druga opcje zaglosowal Niech sie przyzna...
Wertyp, racja-ale powinno byc to dokladniej okreslone.Pokemonom trzeba jasno do glowy wbijac.Tamto nie przedwiduje pisania traffkowego, tylko glownie bledy ortograficzne. Pokemony wiedza, ze robia "blond" i robia go celowo, ci co maja z ortografia problem-niekoniecznie.
Wertyp, racja-ale powinno byc to dokladniej okreslone.Pokemonom trzeba jasno do glowy wbijac.Tamto nie przedwiduje pisania traffkowego, tylko glownie bledy ortograficzne. Pokemony wiedza, ze robia "blond" i robia go celowo, ci co maja z ortografia problem-niekoniecznie.
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:na dodatek z ostrzeżeniem
A ja mam dwa ;P xd
A wracając do tematu... NIENAWIDZE!! niecierpie pisma falowego, pokemonowego itp. itd. Normalnie jak to widze to mnie szlak trafia. Takich ludzi niektorzy "weterani" internetu i tych co wiedza co to doklanie znaczy pojecie "dzieci neo" uznaliby ich wlasnie za w/w osoby. Po prostu współczucia dla ludzi piszacych fala . Takie pismo świadczy o jego autorze...
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
wejdź w dowolny temat na sweetbrokacik.pl to się dowiesz o co chodzi z tym pismem
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin